Kysymys

liittymävaihto


  • Uusi OmaYhteisön jäsen
  • 0 kommenttia
olin vaihtamassa elisan liittymää ja olin antamassa vanhaa numeroani että se pysyisi samana myös uudessa liittymässä mutta se ei käynyt? onko minun pakko ottaa uusi numero?

2 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Hei.

Voit säilyttää numeron aina kun vaihdat operaattoria, tai vaikka liittymätyyppiä nykyisen kanssa, tämän teet OmaElisaan kirjautumalla. Huomaathan, että kun tilaat liittymätyypin vaihdon OmaElisasta, se ei välttämättä anna ottaa verkkokaupan tarjouskampanjalla sitä.

Silloin hyvä tapa saada alennus, toimii ainakin DNA:lla, on tilata numeronsiirto kilpailijalle ja sieltä tulee viesti että olet vaihtamassa sitä ja tätä - niin soitat sinne numeroon ja tulee parempi alennus kuin missään julkisessa hinnastossa. Samalla saat edun kahdeksi vuodeksi.

Toinen tapa on olla yhteydessä asiakaspalveluun ja pyytää ALEnnusta pitkästä asiakkuudesta, koska valitettavasti nämä operaattorit, eivät itse sitä aisakkuutta muista hyvittää.

DNA:lla sain yli 3 euron alennuksen vaihtamatta 12,90 euron liittymätyyppiä. Siihen kuuluu rajaton 1 Mb/s 4G (1M/1M), 4 Gt EU-dataa 4G:llä ja muu jämptisti käytön mukaan.

Nyt soi Digital Punk & Profyler - Bringing The Funk (Zatox Remix Edit).

Mukavaa päivän jatkoa!
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Riippuu siitä millainen nykyinen, vaihdettava liittymä on.

Osallistu keskusteluun