Kysymys

Liity Zircle.com:iin - uusi yhteisöllinen palvelu joka hyödyntää gsm-paikannustaNäytä ensimmäinen kirjoitus

142 kommenttia

Hyvin ne vastas mulleki sieltä heti kun täytin sen yhteydenottolomakkeen 😛
ovatko muut saaneet aihoeettomia sms hälyjä vaikka puhelin ollut samassa paikassa tuntikausia?

minulle tuli viime yönä 4 viestiä vaikka mikään tietoa ei muuttunut joten oletan palvelussa olevan taas jotain vikaa.
Käyttäjätaso 2

ovatko muut saaneet aihoeettomia sms hälyjä vaikka puhelin ollut samassa paikassa tuntikausia?

minulle tuli viime yönä 4 viestiä vaikka mikään tietoa ei muuttunut joten oletan palvelussa olevan taas jotain vikaa.


Joo sama homma itsellä, joten en pidä päällä koko häly hommaa.

ovatko muut saaneet aihoeettomia sms hälyjä vaikka puhelin ollut samassa paikassa tuntikausia?

minulle tuli viime yönä 4 viestiä vaikka mikään tietoa ei muuttunut joten oletan palvelussa olevan taas jotain vikaa.


Kyllähän tuo paikatieto muuttuu vaikka puhelin olisi samassa paikassa. Ainakin täällä vähän syrjemmässä samassa paikassa oleva känny
saattaa käyttää 3-4 eri tukaria ja paikannustieto pysyy halkaisijaltaan noin 10km olevan ympyrän sisäpuolella. Joten hälyä ei voi käyttää edes sillä suurimmalla 3km ympyrällä.

Paikannustarkkuus tuntuu olevan ehkä tekniikan eroavaisuuden takia huonompi kuin aiemmin käyttämälläni Saunalahti paikantimella.
mutta kun ei muina öinä ole tullut viestejä vaikka samoilla asetuksilla.

en usko ,että Elisa on tukiasemiaan yhtäkkiä lisännyt kun kuuluvuus täydet.
Entäpä jos läheisin tukari on ollut alhaalla ohjelmistopäivityksen tms. vuoksi, ja sijaintitieto tämän vuoksi muuttunut hieman epätarkemmaksi ja ulos alueelta?? Oletko tarkastanut historiatiedot sieltä Zircle palvelusta???
en ole tarkistanut mutta tässä on nyt pari yötä tullut viestejä ja tuttavalle myös eli ei ole pelkästään liittymäni kohdalla.
Tietenkin ainahan riippuu sekin kuinka ison alueen olet hälytyksiin laittanut. Teknisestihän 3g verkko(2100mhz) kantaa todella kauaksi Ja jos olet laittaut hälytyksen tarkkuudeksi vaikka sen isoimman alueen oliko nyt yli kilometrin niin siinähän kun hyppäät jostain syystä kauimpaan tukiasemaan johon puhelin saa yhteyden niin voi tapahtua noin.
gsm verkko, häly 500m sisällä joten ei ota kovin kauas
Eli kun täälläkin sijaintipiste siirtyy kartalla jopa yli 10km vaikka kännykkä on samassa paikassa kotitalossa. Varmaan hälyttelee, oli ympyrä sitten 500m, 1500m tai 3000m.
Kaupunkiympäristössä saattaisi pelatakin.
http://www.matkapuhelinfoorumi.fi/keskustelu/showthread.php?p=1058148203 Tossa on keskustelua aiheesta Toi liittyy kyl google mapsiin yms yms mutta puhutaan myös tuosta tukiasema paikannuksesta. Ok muta lukekaas tuo

http://www.siptune.net/siptune.net/tiki-index.php?page=Tukiaseman+paikannus+Google+Maps+Mobilen+avulla Tuossa on kerrottu tukiasemapaikannuksesta aika kivasti
zircle ei kahteen päivään pävittänyt tietoja mutta satunnaisesti tekstiviesti hälyt tulee. Omituista..
Tää ei toimi
Ei toimi ei :- 😠 😠 >:(

Soitan heti aamusta Elisalle. Viimeksi soitin kun palveluun (Zircleen) päässyt kirjautuun sisälle ja ottivat mielellään palautetta vastaan, lupasivat heti hoitaa eteenpäin.
Soittoja muiltakin vaan Elisalle, jotta saisi taas Zirclen pelittään!!
Eihän tää mikään äänestys ole. Jos ei toimi, niin ei toimi! Ja jos ei palveluntarjoaja usko asiakasta, niin sitä kannattaa miettiä.
Jes! nyt vihdoin toimii! saas nähdä kauanko ja toivottavasti vastoin käymiset ovat taakse jäänyttä elämää:)
Vaihteeksi takkuaa.
Eltsuelmeri: ei kai kukaan äänestyksestä mitään ole puhunutkaan? Kannattaa miettiä joo, mutta onko muita ehdotuksia?
zircle.com ja Multisim. Toimiiko muilla paikannus näissä? Itsellä jämähti kun otin Multisim-ominaisuuden käyttöön. Ei ole auttanut viestit zircleen eikä Buddylle.

Edit: No johan korjattiin tapaus eikä kestänyt kuin... vajaa 6vkoa mutta aina on lopulta odotus palkittu.. Kiitokset !!
Käyttäjätaso 3
Hiukan tunnun olevan edelleen hukassa Zirclen mukaan. Se ei kerro missä olen mutta kartalla näyttää minun olevan puolivälissä Jyväskylästä Tampereelle. Ja kertoo myös minun olevan 487,3 km päässä vaimostani, jonka sijaintipaikan Zircle kertoo oikein. Vaimo tosin on tuossa vieressä:-) Viimeksi olen poikennut Zirclen minulle näyttämällä paikalla viitisen vuotta sitten.

Multisimmistä ongelman ei luulisi johtuvan koska meillä kummallakin on sellainen.
Kumpaa nroa käytit palveluun rekisteröityessäsi? Puhelinnumeroa vai kortin teknistä numeroa? Luulen vaan en tiedä...Että tekninen numero olisi ilmoitettava jotta tiedetään minkä liittymän sijainti halutaan nähtäväksi.
Itsellä zircle toimii toisella liittymällä, toinen on vielä odottamassa.
Huvittavan usein järjestelmä oksentaa JAVA-virheitä. Tuo Beta-status on vielä paikallaan.
Olisi hienoa, jos tuohon järjestelmään pystyttäisiin pistämään lisää ohjelmointiresursseja.
Tänänsäkin järjestelmä on todella arvokas vanhusten ja lasten paikantamisessa. Hieman vielä hiontaa, niin voisi koiralle ja kissallekin hankkia oman liittymän. Nykyisillä liittymähinnoilla se puoltaisi paikkaansa jo nyt.

Vielä kun verkon solukoko hieman pienenee, päästään paikoituksessa korttelinpuolikkaan resoluutioon. Nykyisellään omissa nurkissa resoluutio on n. kaksi korttelinmittaa säteeltään.

Dementoituneen vanhuksen etsinnässä olisi arvokasta, jos sijainnin historiadata olisi saatavan fileenä tai datavirtana. Tämä olisi sen verran arvokas ominaisuus, että tähän pitäisi pystyä osoittamaan rahaa. Itse olisin vamis maksamaan tästä omaa kuukausimaksuaan.

Radiomamtööreillä olevassa järjestelmässä on tracking-ominaisuus mukana useimmilla servereillä. Omakin igateni kerää jatkuvasti oman autoni sijaintitietoa.

En ole löytänyt tietoa sitä, kuka ja missä tämän Zirclen on kehittänyt, mutta HAM -puolelta saisi varmaan tukea jatkokehittelyyn.
Enemmän kun mielelläni maksaisin vaikkapa kuukausimaksua tollasesta palvelusta, etenkin jos se takaisi varmemman toimivuuden.

Tänään ei taas näytä pelittävän
Olen käyttänyt Zircleä jo useamman kuukauden, lähinnä lapseni liikkeitä seuratakseni  :-  Palvelu on toiminut suht hyvin, joskin pientä viivettä paikannuksessa on havaittavissa, eikä ajat historiaa tutkittaessa pidä paikkaansa. Mutta periaatteessa tosi hyvä homma. Nyt kuitenkin kävi niin, että en päässytkään tunnuksilla sisään (ilmoitettiin ettei kyseiset tunnukset ole voimassa, kun yritin "unohtuneen salasanan" kautta). Yritin rekisteröityä uudestaan, mutta ohjelma ei huoli minkäänlaista salasanaa eikä minkään pituista. Yritin kirjaimia, numeroita sekä niiden yhdistelmää sekä erilaisia merkkejä. Aina tulee punainen huutomerkki salasana-laatikon jälkeen eikä rekisteröityminen siis etene. Onko jollakulla jotain ratkaisua tähän?  ??? viikonloppu tulossa ja kaipaan pikaisesti pääsyä palveluun...
viikonloppuna tuskin mitään korjaavia toimenpiteitä tehdään.

ongelma on samantapainen kuin joulukuussa ja pitkään toimikin moitteettomasti.

liekö palvelu ajettu alas kun ei sitä jatko kehitetä.
Eli meinaako sitä, että ko. palvelu loppuu kokonaan? onko mitään vastaavaa millään muulla taholla/operaattorilla?on ollut kuitenkin hyvä silloin kun on toiminut. Nyttenkään ei ollut mitään "varoitusta" että loppuisi? Luulisi, että ilmoitettaisiin jos olisi aikeita lopettaa...

Osallistu keskusteluun