Kysymys

Maksaako aspaan soittaminen sauniksen asiakkaille?

  • 7 elokuu 2012
  • 3 kommenttia
  • 1873 katselukerrat

Käyttäjätaso 2
Soittelin Saunalahden asiakaspalveluun. Puheluerittelyssä näkyi minuuttien määrä ja se mitä soitosta veloitetaan.

3 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Moi,

Kyllä maksaa, mpm.

Tosin puhepaketti kuluttaa Saunalahden asiakas- ja vikapalveluun soittamisesta puheminuutteja sis. jonottaminen. Myös Alle euron päiviin nämä kuuluvat. Verkon sisäisillä tulevat liittymät saa myös kuluttamaan kuukausimaksun minuutteja, soita tällöin Elisan asiakas- ja vikapalvelunumeroon.
Käyttäjätaso 2
Minulla on tuo norppa plus. Kiinnitin huomioni tuohon puheluiden yhteiskestoon Olin soittanut kaverilleni 16 minuutin puhelun. Sitten soitin aspaan, siinä näkyi veloitetava summa. Sitten soitin vielä toisen puhelun kaverille. Puhelu kesti 3 minuuttia. Sen tiedoissa näkyi 0€ veloitus.
Miten tuo oikeasti menee? Eikös vartin jälkeen pitäisi näkyä 0,00?

Anteeksi, kun kyselen noin hölmöjä, mutta olen uusi asiakas, enkä kaikkea hoksaa.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Moikka!

Saunalahden puhe-erittely päivittyy joskus lähes reaaliajassa, mutta usein noin tunnin-parin viiveellä. Malta siis odottaa, kyllä ne sinne ilmestyvät. Soittaessasi normaaliliittymällä, johon ei kuulu puheminuutteja, sinulla on mahdollisuus hakea hyvitystä puhelusta, kun virhe oli Saunalahdella ja soitit sitä selvittämään.

Huomaathan myös, että Saunalahden netissä oleva puheluerittely ei ole lasku eli siinä voi näkyä myös väärin esim. hinnoittelutiedot, tiedot korjataan ennen laskutusta, joten esim. tällaisisssa tilanteissa ei asiakaspalveluun soittaminen kannata. Ei-kiireellisissä asioissa voit myös kirjelmöidä asiakaspalveluun Oma Saunalahden Viestit asiakaspalvelull -osiosta.

Norppa+ peruspuhelunhinta on 6,6 snt minuutille ja sms 6,6 snt kappaleelle. Alle euron päivät -jutska on voimassa vuoden kytkyn kera, sen jälkeen toistaiseksi ilman. Alle euron päivät -sopimuksella puhut joka päivä enintään 0.99 € kotimaisiin GSM- ja lankaliittymiin ja jos et jonain päivänä puhu kuin alle euron tai et lainkaan, maksat sen mukaan. Luulen, että puheluerittelysi ei ole ehtinyt vielä päivittyä kunnolla, minkä takia hinnoissa on epätarkkuutta. Sinulla ei kuitenkaan ilmeisesti Alle euron päivät -sopimusta ole käytössä?

Saunalahden asiakas- ja vikapalvelu on lankanumerossa.

Tervetuloa Saunalahdelle!

Osallistu keskusteluun