Vastattu

Matkapuhelinverkossa ongelmia Turun pohjoisosassa?

  • 10 huhtikuu 2016
  • 3 kommenttia
  • 86 katselukerrat

  • Uusi keskustelija
  • 1 kommentti
Elisan häiriökartan mukaan Turun pohjoisosassa (alueen postinumero 20460) ei pitäisi olla ongelmia matkapuhelinverkossa, mutta millään talouden kolmesta elisan puhelinliittymästä ei ole kolmeen päivään saanut kunnolla yhteyttä verkkoon (satunnaisesti saattaa saada tekstiviestin läpi, mutta puhelujen soittaminen ei onnistu eikä nettiyhteyttä saa muodostettua). Elisan asiakaspalveluun soittaminen ei onnistu, joten kokeilen onneani täällä: missä vika ja mitä teen?
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Piampi 10 huhtikuu 2016, 17:29

En osaa neuvoa mitään konkreettista tuohon ongelmaasi, mutta jos vähänkään on kiireempää tuon vian korjatuksi saamisen kanssa, niin kannattaa laittaa ennemmin OmaElisan kautta vikailmoitusta ja yhteydenottopyyntöä menemään. OmaElisassa toimii myös chat, jonka kautta reaaliajassa pääset asiakaspalvelun kanssa tekemisiin. Täällä Palstalla on aina vähän niin ja näin, että kuka huomaa viestisi, vai huomaako kukaan.Jos kuitenkin haluat tämän Palstan kautta asiaasi hoitaa, niin varmistathan, että asiakasnumerosi on täytetty Palstan profiiliisi sille varatulle paikalle. Huomenna täällä on taas paikalla elisalaisiakin, ja voit heille laittaa asiasi yksityisviestiä elisa.to/viestipalstatiimille profiilin kautta.
Katso alkuperäinen viesti

3 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
En osaa neuvoa mitään konkreettista tuohon ongelmaasi, mutta jos vähänkään on kiireempää tuon vian korjatuksi saamisen kanssa, niin kannattaa laittaa ennemmin OmaElisan kautta vikailmoitusta ja yhteydenottopyyntöä menemään. OmaElisassa toimii myös chat, jonka kautta reaaliajassa pääset asiakaspalvelun kanssa tekemisiin. Täällä Palstalla on aina vähän niin ja näin, että kuka huomaa viestisi, vai huomaako kukaan.

Jos kuitenkin haluat tämän Palstan kautta asiaasi hoitaa, niin varmistathan, että asiakasnumerosi on täytetty Palstan profiiliisi sille varatulle paikalle. Huomenna täällä on taas paikalla elisalaisiakin, ja voit heille laittaa asiasi yksityisviestiä elisa.to/viestipalstatiimille profiilin kautta.
Kiitos! Kokeilen tuota omaelisaa. Ei kauhean selvästi ole näillä Elisan sivuilla aspan yhteystiedot saatavilla - paitsi se puhelinnumero, johon en voi soittaa, kun puhelin ei toimi. 😛
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +1
Hei 20460!

Siirsin keskustelun oikealle alueelle. Häiriötiedotteet- alue on tarkoitettu Elisan ilmoittamille häiriöille. 🙂

Mikäli asia ei vielä ratkennut, voit laittaa meille yksityisviestiä Piampin ohjeiden mukaan.

Osallistu keskusteluun