Vastattu

Mielipiteitä aiheesta Norppa+ vs. MiniPaketti100+

  • 30 maaliskuu 2012
  • 37 kommenttia
  • 2309 katselukerrat


Näytä ensimmäinen kirjoitus

37 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Samaa perhettä ollaan. Mutta joo, kuten sanoin, minä en kuluttaisi niin paljon, että olisi bonuksista hyötyä. Eikä tuo haittaa että kerrytän bonusta muualle.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Etkä taida olla ainoa, jolla on rinnakkaiskortti toisessa taloudessa. :)

Loppujen lopuksi osuuskaupoille taitaa olla enemmän hyötyä siitä, että rinnakkaiskortteja on enemmän kuin se haitta, että bonuksia kerrytetään samaan pottiin.

Mutta palataan tosiaan tuohon alkuperäiseen aiheeseen Norppa+ vs MiniPaketti100.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
hpguru kirjoitti:
Samaa perhettä ollaan.

Asut eri taloudessa (oma asunto), joten et kuulu enää samaan talouteen isäsi kanssa. Jos asuisit asiakasomistajan kanssa samassa taloudessa (asunnossa), kuuluisit silloin samaan talouteen.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Hyvis kirjoitti:

Mutta palataan tosiaan tuohon alkuperäiseen aiheeseen Norppa+ vs MiniPaketti100.


 Hei jee, olen samaa mieltä! :smileycheesy: eiköhän bonusasiat ole käsitelty nyt ;)
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
Samaa mieltä.

Tuo kuru on nyt sellainen hyppyharakka että tahtoo poukkoilla asianvierees tämän tästä vaikka itse aloitti  Norppa+ vs. MiniPaketti100+........ niin sai myöhemmin älynväläyksen eikä tajunnut että asiasta voi aloittaa uuden ketjun Satakielen alla.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Okei, olisi pitänyt laittaa vaihtoehdoksi myös Satakieli.

Koin, että tässä oli luontevaa jatkaa keskustelua, koska hain itselleni sopivaa liittymää, joka lopulta löytyi Elisan työntekijän suosituksesta - kiitos - ja harkinnan jälkeen otettu käyttöön. Ilanalle kiitos näistä muista jutskista, tiedät kyllä mistä jutskista, ei voi kuin kiittää tätä loistavaa palvelua ja liittymätarjontaa Saunalahdessa.
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
No jos noin alussa ajattelit niin voihan otsikkoa muuttaa jos/kun vielä seuraavassa viestissä haluat tuoda asiaa esiin.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
MooDy kirjoitti:
hpguru kirjoitti:
Mooi!

Nyt on tarvinnut usein soittaakin, joten ruvennut kertymään siis minuutteja. Tekstiviestit riittävät edelleen ilmaispuolelta.

Esim. tällä viikolla puhuin jo puhelimessa kymmenisen minuuttia. Eli mietin lähinnä että vähäiseen käyttöön, mutta kuitenkin riittävän säännölliseen MiniPaketti+ olisi minulle parempi. Mini-yhteys riittää hyvin, eli se 0.5M.

Norppa+-liittymässähän on sokerina pohjalla vielä se 0.66 kuukausimaksu eli minuuttitaksa MiniPaketissa 100+ olisi kaiketi edullisempi. Kysynkin, kannattaako päivittää.

Käyttö on kuitenkin todella vaihtelevaa. Joskus soitan vähemmän, joskus enemmän. Tällä hetkellä yrittänyt välttää ns. tarpeettomia puheluita, vaan puhun nk. vähän, mutta asiaa. Eli kaipaan kommentteja mikä minulle on parempi. Norppa+ ollut jo Minin kanssa yli vuoden ja nyt meitin pitäisikö koittaa uutta liittymätyypiä.


Kannattaa ehkä ensimmäisenä selvittää paljonko puhut  Elisaan, Saunalahteen ja Kolumbukseen. Mikäli suurin osa puheluistasi ohjautuu näihin niin suosittelen Saunalahti Satakieli 2000 + SK Mobiililaajakaista Mini. Yhteensä  7,80 eur/kk ja sisältää 2000 min puhetta edellä mainittuihin. Puhelut muihin operaattoreihin 0,069 eur/min. Helpoiten selvität mihin olet puhunut eniten soittamalla liittymätilauksiin 0800 939393. Niin ja tästähän saa vielä s-bonusta ;).

Kiitos MooDy.

Säästin tässä kuussa liittymätyypillä Satakieli 2000 jo kohta10 €. Eli maksoin näistä puhjeluista tasan 0 €!!! Myös perheemme kiinnostui tästä, koska Viber on niin huono... Nyt saa olla puhelimessa huoletta. Paras liittymätyyppi on Satakieli 2000, sillä voi säästää jopa 138 € kuussa. Tosin minulla ei ole edes niin paljon asiaa, mutta säästö se pienikin säästö, minulla arviolta 6-15 euroa kuussa. Ja tarjouksen jälkeenkin 2,90 euroa näistä minuuteista (2000).

Eli ei ole sama asia maksaa 15 € puheluista, kun voi sitten maksaa 2,90 €. Kiitos kun ehdotit tätä supersäästöliittymää. Kyllä nyt on koko perheellä huoletonta soittamista sekä keskenään että muillekin sisäisen verkon käyttäjille! Minä puhuin tässä kuussa vain Saunalahteen, joten säästän melkoisesti. Tällä hetkellä 100 minuuttia. Ennätys lienee pikkuveljellä, jolla yli 200 minuuttia jo. :)

Kiitos kun ehdotit, nyt minä säästän paljon. Itse en olisi tajunnut kokeilla... Hienoa siis kun Saunalahti ehdottelee liittymiä, joilla oikeasti säästöä kertyy eikä vain suosittele kalleita liittymiä.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Optio kirjoitti:
No jos noin alussa ajattelit niin voihan otsikkoa muuttaa jos/kun vielä seuraavassa viestissä haluat tuoda asiaa esiin.

Tässä muuten vielä semmoinen, että otsikon muutos on mahdollista 48 tunnin ajan ketjun aloittamisesta.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Saunalahden tarjous näköjään sen kuin jatkuu. Nyt Satakieli 2000 voimassa 31.7.2012 asti, kun tänään sen piti päättyä. Eli käytännössä tarjous on jatkuva.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Ja tässä vähän puhetilastoja kesäkuulle. Maksoivat siis minulle 0 €. Soittaminen muihin operaattoreihin en ole tehnyt, tekstiviestit laitoin ilmaiseksi Oma Saunalahdesta. ;)

Oman verkon puhelut
Alkaen: 5.6.2012
Saakka: 1.7.2012
Käytetty: 152.12 minuuttia
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Eikös tästä jo ole toisessa keskustelusäikeessä? Pyritään keskustelemaan yhdestä asiasta vain yhdessä paikassa, jookos? 🙂

Osallistu keskusteluun