Kysymys

Mihin hintaa Samsung galaxy I9000...

  • 6 joulukuu 2010
  • 6 kommenttia
  • 1588 katselukerrat

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
...saisi ostaa saunalahdelta? Hinnat taisi olla alkaen 408 e.  Voiko puhelimen tilata olemassa oleviin liittymiin, vai pitäisikö puhelimen halutessaan avata kokonaan uusi liittymä(tuolla hinnalla), joka on sitten kytky? Ajattelin kahden puhelimen hankintaa, joten pitääkö liittymiä avata 2?
Puhelimet maksaisin samantien pois, joten en välittäisi mistään pöytälaatikkoliittymistä. Voiko puhelimen ostaa ilman uutta liittymää ja mihin hintaan, vaik onko parempi painella suoraan kauppaan ja ostaa sieltä? "lapsukainen" vihjailee kauttarantain puhelimesta, mutta luettuani arvosteluja, pää mennyt entisestään sekasin. Onko puhelin oikeasti edes hintansa väärti, vai sattuuko silmiin vaan kaikkien valittajien ja maanantaiversioiden saajien viestit 😃 Rehellisiä käyttökokemuksia vielä jos mahdollista(aikuisten oikeesti). Käyttönä puhelimella tietty normi puhelut,viestit, herätykset,kalenteri, sähköposti ja netti tietysti, toimiiko hyvin vai kaikuuko puhelut tai mikä tökkii tosi pahasti 😮 😮 😮
Mikä versio pitäisi olla, suomenkielellä pitäisi käyttö tapahtua, mitä olisi hyvä huomioida ??? ??? ???
Saako edes asetuksia ,vai pitääkö niitä käsipelillä erikseen fiksata. Neuvoista kiitollinen jo etukäteen, VAI työnnänkö pään suosiolla pensaaseen
Toista tonnia rahaa on kuitenkin aikas paljon(kai)  ::)
😉 😉 😮 ??? ::) 😛

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

6 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Pystyt tilaamaan juuri mainitsemallasi tavalla, eli maksat ensin edellisen pois, oliko se Jét?, ja saatuasi uuden maksat sen haluamallasi tavalla. Kannattaa uuden puhelimen tilauksen yhteydessä valita tuo kertamaksu.

Jétissä on kosketusnäyttö eli jos olet ollut sen käyttöön tyytyväinen, ei muukaan sellainen kovin hankala ole. Kyseessä lienee siis Galaxy S eikä Galaxy? Itselläni on androidpuhelinen, ja olen miettinyt asiasta sitä, että puhelimen käyttäminen vaatii täydellistä yhteistyötä Googlen kanssa. Välttämättä en siis enää tietoturvasyistä hankkisi androidia, mutta kyseessä on makuasia.

Mainitsemiesi viestit, herätykset yms sujutvat melko hyvin, koska android-järjestelmään, kuten windows-järjestelmäänkin voi tilata kaikenlaisia käyttöä helpottavia sovelluksia. Huippusovellus on esimerkiksi semmoinen, joka varmistaa puhelun lähtemisen, eli et voi vahingossa soittaa puheluja.

Suomenkieli tuossa puhelimessa muistaakseni on tarjolla. En tiedä, oliko tästä hyötyä puoleen tai toiseen, mutta päätös sinun on tehtävä kuitenkin itse.  😉
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Sen verran Hyvis korjausta, että käytössä oleva Jet EI ole kytkypuhelin, vaan ihan kaupasta ostettu ja het maksettu.
Joten ymmärsinkö nyt oikein, että/jos ostan 2 puhelinta s-lahdelta, niin olemassa olevat liittymät otso ja jo myynnistä poistunut paketti+ liittymä riittävät, eikä tarvitse ottaa kahta uutta liittymä, mitkä sitten olisivat pari vuotta "pakotettuna" sidottu saunalahteen, VAI muuttuisiko nuo 2 vanhaa liittymää kytkyiksi ? Olisiko hinta sitten tuon 408 e kpl vai ehkä 548 tms ??

ps. mitä tarkalleen tarkoittaa sanomasi:käyttäminen vaatii täydellistä yhteistyötä Googlen kanssa.
Millä tavoin käytössä ilmenee tuo yhteistyön tarve ja tietoturva "ongelmat" ?

Juuuu, päätöksen teen itse, mutta hyvähän se on konkareilta "hakea" helpotusta päätöksen tekoon  ;)
Jostain luin,että olisi sampalta tulossa vuoden alussa joku uusi värme taas, tiedä häntä pitäiskö jäädä sitä odottelemaan. Vaan kaikissahan noissa omat vikansa on, toiset tulee niitten kans paremmin toimeen kun toiset. Pitää aina vähän odotella, että ne ensimmäiset viat on korjattu.
Kai se niin on,että ahneella on p... loppu.


ps. mitä tarkalleen tarkoittaa sanomasi:käyttäminen vaatii täydellistä yhteistyötä Googlen kanssa.
Millä tavoin käytössä ilmenee tuo yhteistyön tarve ja tietoturva "ongelmat" ?
G-mail tarvitsee olla että pääsee markettiin latamaan ja ostamaan sovelluksia. Ostot tapahtuu Google checkoutin kautta, jolloin luovutat googlelle luottotietojasi, kortin numero jne.. Yhteystiedot ovat googlella gmailissa synkronoituina, samoin kalenteritiedot. Tässä ainakin jottain.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Neuvojen kysymisessä ei häviä, mutta pitää aina muistaa itse päättää jos päätös koskee vain itseä. Tosiaan, tilaamalla puhelimen liittymään se muuttuu kytkyksi. Kannattaa myös muistaa, että päivittämällä liittymä 3G-palvelupaketiksi, sopimuksesta poistuu ominaisuudet, joita ei ole uusmyynnissä.

Hinta on kappaleelta se kytkyhinta eli 408 euroa. Android-puhelimiin kannattaa lähes poikkeuksetta ottaa kiinteähintainen mobiililaajakaista mukaan. Kuten JuhaPe tuossa kertoi, saadakseen kaiken irti näistä puhelimista, nettiyhteys Googleen on lähes välttämätön.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Kiitokset toedoista! No marketeista tuskin tulee mitän sovelluksia osteltua(ainakaan itse en). Semmoset mini data tai mikä lie paketti molemmissa
liittymissä on ja riittää hyvin käytössä. Puhelimet taidan sitten ostaa ihan muualta kun saunalta. Ei muutu mikään kytkyksi, eikä tarvitse paria vuotta maksaa puhelinta, mikä ei ehkä edes kestä niin kauaa 😉 Nykyään kai puhelimet tehty niin,että hädin tuskin takuuajan toimii.
Nyt sitten ollaan kiikun kaakun, ehkäpä joulunpyhinä on aikaa mietiskellä, ettei tule hutiloitua  😃 :D
Kiitos vielä!
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3


Kiitokset toedoista! No marketeista tuskin tulee mitän sovelluksia osteltua(ainakaan itse en). Semmoset mini data tai mikä lie paketti molemmissa


Minulla on android-puhelin ja olen tilannut androidmarketista vain maksuttomia sovelluksia. Eli ei ole tarvinnut antaa esim luottokorttitietoja. Semmoinen muuten, tuolla SaunaWikissa on aika hyvin nyt nuo android-puhelinten asetukset eli ei tarvitse itse funtsia. Jos ostat puhelimen suoraan kaupasta, vaihtoehtoja on muitakin kuin Saunalahdella tarjolla olevat eli kantsii tutustua laajemmin.