Vastattu

Mikä liittymä?

  • 22 kesäkuu 2015
  • 7 kommenttia
  • 1466 katselukerrat

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Mikä Saunalahdella liittymä oli sellainen, joka sopisi netin ihan satunnaiseen käyttöön? Ilman puheluita ja viestejä. Muistan täältä tovi sitten lukeneeni sellaisesta puhuttaneen, mutten löydä sitä viestiä enää mistään.
Ajatus olisi ottaa vanha iPhone ja Google Maps autoon navigaattoriksi. 2M-yhteys tuntuu riittävän mainiosti, ehkä siis hitaampikin vielä pelittäisi.. Mitään puheluita ja viestejä ei ole tarve liittymällä tehdä. Ja navigaattorina käyttökin olisi hyvin satunnaista; joskus pari kuukautta kokonaan taukoa, sitten taas pari kertaa kuukaudessa käyttöä.
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Anonymous 22 kesäkuu 2015, 16:12

Ehkä tämä Norppa-latausliittymäkin riitäisi. Netti tosin hidas max. 1 Mbit/s.Kuukausimaksu 0 €, nettiyhteys ilman käyttökattoa 0,66 €/käyttövuorokausi max 9,90 € kalenterikuukausi.Eikä edes 3,90 € avausmaksua tai toimitusmaksua.Tulisi ainakin halvemmaksi. Kahden vuoden välein ladattava vähintään 5 euroa, jos ei ole käyttänyt sitä enempää.Viiden euron alkulatauksella voisit tätä kokeilla.;)Latausliittymä ei tällä hetkellä toimi ulkomailla, mutta muutos tähänkin on luvattu, tosin toteutus viivästynyt.https://kauppa.saunalahti.fi/#!/puheliittymat/latausliittymatPrepaidissa on ladattava 10 € vuosittain, jotta se pysyy voimassa.https://kauppa.saunalahti.fi/#!/puheliittymat/prepaid
Katso alkuperäinen viesti

7 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +3
Jos puheluille tai viesteille ei ole tarvetta, niin suosittelen satunnaiseen käyttöön Mobiililaajakaista Tablet 3G -liittymää. Sen kuukausimaksu on 0,99 euroa ja käytöstä veloitetaan 0,99 e/vrk. Nopeus on 21 mbit/s. Löydät sen täältä: http://elisa.to/15GH2SS.

Toinen vaihtoehto voisi olla Prepaid-liittymä 🙂
Ehkä tämä Norppa-latausliittymäkin riitäisi. Netti tosin hidas max. 1 Mbit/s.

Kuukausimaksu 0 €, nettiyhteys ilman käyttökattoa 0,66 €/käyttövuorokausi max 9,90 € kalenterikuukausi.

Eikä edes 3,90 € avausmaksua tai toimitusmaksua.

Tulisi ainakin halvemmaksi. Kahden vuoden välein ladattava vähintään 5 euroa, jos ei ole käyttänyt sitä enempää.

Viiden euron alkulatauksella voisit tätä kokeilla.;)

Latausliittymä ei tällä hetkellä toimi ulkomailla, mutta muutos tähänkin on luvattu, tosin toteutus viivästynyt.

https://kauppa.saunalahti.fi/#!/puheliittymat/latausliittymat

Prepaidissa on ladattava 10 € vuosittain, jotta se pysyy voimassa.

https://kauppa.saunalahti.fi/#!/puheliittymat/prepaid
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Tuo Norppa-latausliittymä se nimenomaan olikin, mitä tässä hain! Uskon sen 1M-netin olevan riittävä tässä aiotussa käytössä. Ja ainakin sitä ehdottomasti kannattaa ensin kokeilla sillä vitosella.
Kiitokset avusta, jälkeen kerran!
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Saunalahti Tarkka 3G 1M, 9.90 € kk.

Data rajaton, muu käytön mukaan. Datan nopeus 1 Mbit/s, todellinen 1.4 Mbit/s / 0.5 Mbit/s. Ja tulee lasku kuukausittain.

Saa asiakaspalvelusta kun tarpeeksi sinne valittaa heikkoa Internetin toimivuutta, joka Elisan tapauksessaa on täysin totta monessa paikkaa. 21 Mbit/s oli täällä lähinnä 2.1 Mbit/s. 4G:tä olivat suosittelemassa, sanoin, että vaihtuu numero heti. Jo rupesi löytymään vaihtoehtoja :D

Laatuliittymä ja toimii myös ulkomailla, toisin kuin latausliittymät 😞 Suosittelen. Siis aivan mahtava liittymä, musiikit soi, YouTube näkyy puhelimessa, mitäs muuta oikein tarvitsee? Ei ne 21 Mbit/s -liittymät tätä nopeampia olleet, ainakaan kauheasti.

Voisit lähettää moderaattorille viestiä asiasta että haluat ostaa 1 Mbit / s -liittymän. Jos eivät suostu, niin muutkin myyvät 1-2 Mbit/s -liittymiä kympillä kuussa. Onneksi lompakko voi äänestää.
Käyttäjätaso 7
hpguru kirjoitti:

Saa asiakaspalvelusta kun tarpeeksi sinne valittaa

Olisi kiva tietää, onko joku muukin saanut kuin yksi ammattivalittaja.

Elisa saisi kyllä palauttaa tuollaisen vaihtoehdon ihan normaalihinnastoonkin, mielellään vielä pienellä puhepaketilla varustettuna.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Ei siinä mistään ammattivalittamisesta ole puhe, vaan siitä, että saisin DNA:lta parempaa vastinetta fyffelle. Ei kannata ostaa kaupastakaan puoliksi tyhjää/täyttä maitopurkkia. Ja sitä paitsi miksi maksaa 5 eur enemmän, että saa toisen megan lisää - kun tuo megakin on riittänyt vallan mainiosti. Eikä sekään aina täyty - joskus on alimmillaan yhteys EDGE-lukemissa ruuhka-ajoista riippuen. Tähän Elisa ei aio parannuksia tehdä, koska 3G-verkossa on kuormitus voimakasta. Mutta silti vain vastinetta rahalle, koska kuitenkin dataa menee joka kk ruhtinaallisesti. Esimerkiksi Tele Finlandilta ja DNA:lta saa kympillä kuussa noin 2 megaa rajattomasti. Mukaan voi tulla myös muita etuja.
hpguru kirjoitti:
Ei siinä mistään ammattivalittamisesta ole puhe

Montako sopimusta olet tehnyt tinkaamalla erityisehtoja ja montako normaalisti?

Osallistu keskusteluun