Kysymys

Mikä on profiilipäivitys?

  • 19 marraskuu 2014
  • 4 kommenttia
  • 32573 katselukerrat

Mikä on profiilipäivitys? Vaihdoin puhelinta ja SIM-korttia (tavallinen->micro) ja sain viestin uuteen puhelimeeni uusista profiilipäivityksistä (NET ja MMS). Kun yrittää asentaa kysyy PIN-koodia "joka on minulle toimitettu" - puhelimen PIN ei ainakaan kelpaa enkä ole mitään muutakaan saanut... Yritin googletella, mutta ei löydy mitään järkevää. Oma Guru -jonossa kestää niin kauan että ehtii itse guruksi kehittyä... siksi kokeilen täältä apuja.

4 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Kortinvaihto aiheuttaa mm. MMS ja Internet asetusten muutoksen (vanha kortti varmastikin ollut roamaava kortti 0000 -alkuinen ja uusi kortti on roamaamaton kortti 13 tai 14 -alkuinen), niin sen takia viestit tulleet. Mahtaisikohan laite haluta PIN2 koodia. Kokeileppa jompaa kumpaa näistä, eli Saunalahdella. 1111, Elisalla: 4321
kortti on saunalahden eikä pin 1 ainakaan muuttunut oletuksesta sim-vaihdossa - kokeilin 1111, mutta ei kelpuuta sitäkään. tuo viesti häviää kun syöttää pinnin väärin jonkun kerran mutta päivitysviesti palaa kuin zombi takaisin. mms ja data kyllä pelaa. uusi kortti on 14-alkuinen.
Käyttäjätaso 5
No jopas, ei tule tällaisia joka päivä vastaan. Jollain tapaa yhteysprofiileihin (eli MMS/Internet -asetuksiin) uskoisin liittyvän.

Mikä puhelin kyseessä?
Käyttäjätaso 1
Joissain puhelinmalleissa (ainakin Lumioissa tullut vastaan) automaattisesti saapuvia asetuksia asennettaessa kapula saattaa kysäistä asetusten pin-koodia. Tälläista ei kuitenkaan yleensä tekstiviestillä ole tullut. Näissä tapauksessa olen hylännyt vain saapuneet asetukset ja jos niitä ei automaattisesti laitteesta löydy, laittanut manuaalisesti ohjeen http://asiakastuki.saunalahti.fi/aihe/sl-matkapuhelinliittymat/371/ mukaan.

Osallistu keskusteluun