Kysymys

Miksi haluat vaihtaa operaattoria?

  • 17 kesäkuu 2014
  • 2 kommenttia
  • 1121 katselukerrat

  • Kommentaattori
  • 33 kommenttia
***** kehtasi saunalahden asiakaspalvelija vielä ruveta kyselemään miksi haluan vaihtaa operaattoria. Yksi hemmetin hyvä syy saa toiselta operaattorilta halvemmalla liittymän kuin vastaavilla ominaisuuksilla saunalahdelta. Niin eikö tää täti sauanalahden päässä ruvennut inttää vastaan "joo no me voidaan kyllä hinnalla kilpailla". Älkää nyt ***** viittikö valehdella mä olen ollut saunalahden asiakas about kymmenen vuotta plus miinus jokunen vuosi ja vielä kertaakaan ei ole hinnasta voinut neuvotella ja aina selitys on ollut saunalahden puolelta "niin nämä on meidän hinnat eikä meillä nyt ole muita tarjouksia".

Noh aivan ***** sama kohta pääsen eroon tästä *****alahdesta. Joku valopää siellä saunalahdella voisi vastata kysymykseen miksi sauanalahti valehtelee?

2 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Kyllä sieltä yleensä niitä superhypertarjouksia löytyy, kun alkaa puhumaan operaattorin vaihdosta. :o
Liittymä on vaihtunut ja olen tyytyväinen DNA:n asiakas. Mikä parasta nyt mökiltäkin voi soittaa ihan mökin sisältä puhelimella. Saunalahden liittymällä piti mennä pihalle puhumaan koska muuten koko yhteys saattoi kadota. Kyllähän tuolla kartan mukaan pitäisi ihan 4G kuulua saunalahdelta ja varmaan pihalla kuuluukin mutta se ei sade päivänä paljoa lämmitä.

Osallistu keskusteluun