Vastattu

Mistä saan PUK-koodin?

  • 19 heinäkuu 2015
  • 6 kommenttia
  • 1219 katselukerrat

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Siirretty viesti oikealle alueelle.
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi eBin 13 joulukuu 2016, 08:33

Hei Kiroustaas, ja tervetuloa palstalle!Liittymän omistaja löytää PUK-koodin aina veloituksetta OmaElisasta, http://oma.elisa.fi . Jos sinne on tunnukset hukassa, on kirjautumisruudun alla kohta "Luo Elisa-tunnus tai tunnus hukassa". Se vie verkkopankkitunnistautumiseen, jonka jälkeen voi tarkistaa OmaElisa-tunnuksensa tai muuttaa niitä. OmaElisasta PUK-koodin löytää kirjautuneena klikkaamalla haluttua puhelinliittymää, ja sen jälkeen katsomalla "Ongelmatilanteet"-välilehdeltä.Asiakaspalvelun kautta toimitettuna PUK-koodista veloittuu 12€ palvelumaksu. Meidät tavoittaa puhelimitse 010 190240 (pvm/mpm). Mikäli haluat, voin myös laittaa soittopyynnön tuohon aiemmin ilmoittamaasi numeroon.
Katso alkuperäinen viesti

6 kommenttia

Yritän epätoivoisesti saada teiltä PUK-koodia jo kolmatta päivää. En voi istua tuntikakusia puhelimessa. Mikä tässä on niin vaikeaaa? Aina joudun uuteen paikkaaa joka vaatii uudet tunnukset.
Henkilötiedot piiloon julkiselta palstalta
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Hei Kiroustaas, ja tervetuloa palstalle!

Liittymän omistaja löytää PUK-koodin aina veloituksetta OmaElisasta, http://oma.elisa.fi . Jos sinne on tunnukset hukassa, on kirjautumisruudun alla kohta "Luo Elisa-tunnus tai tunnus hukassa". Se vie verkkopankkitunnistautumiseen, jonka jälkeen voi tarkistaa OmaElisa-tunnuksensa tai muuttaa niitä. OmaElisasta PUK-koodin löytää kirjautuneena klikkaamalla haluttua puhelinliittymää, ja sen jälkeen katsomalla "Ongelmatilanteet"-välilehdeltä.

Asiakaspalvelun kautta toimitettuna PUK-koodista veloittuu 12€ palvelumaksu. Meidät tavoittaa puhelimitse 010 190240 (pvm/mpm). Mikäli haluat, voin myös laittaa soittopyynnön tuohon aiemmin ilmoittamaasi numeroon.
Hei
ja pahoittelen nimimerkkiäni. Korvista nousi jo savu, kun ongelma ei ratkea: Omaelisasta olen sitä PUK-numeroa nimenomaan hakenutkin. Salasanat on tallessa MInulla on tabletti, menen "asiakastukeen" sieltä "matkapuhelinliittymiin" ja sieltä vinkin katsoa omaelisaa (johon siis olen jo kirjautunut). Joten kierrän ympyrää. En siis missään vaiheessaa pääse klikkaamaan oma laitettani saati sitten ongelmatilannet, joka on tuo PUK-koodin puuttuminen.
Jos tähän ei ole vastausta näin kirjallisesti niinn toivon soittopyynnön laittamista.
t. Seija Holoapinen
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Hei!
Oma Elisassa vasemmalla klikkaat sitä puhelinnumeroa johon tarvitset sen PUK-koodin.
En voi soittaa kun puhelin kysyy Puk koodia ja Pin koodikin on unohtunut!!! Tabletilla kirjautuminen omaan Elisaan ei onnistunut, jo kaksi kertaa pankkitunnuksia tuhlannut......voitteko auttaa!!!!
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Jos kirjautumisen kanssa on ongelmaa niin odota hetki kirjautumissivulla, jonka jälkeen oikeaan reunaan ilmestyy chat-painike, joka voi auttaa tunnuksen luomisen kanssa tarkemmin.

Toinen vaihtoehto on soittaa jonkun toisen puhelimesta 010 190 240 (pvm/mpm) niin saat PUK-koodin 12 euron palvelumaksua vastaan.

Osallistu keskusteluun