Vastattu

MMS liittymän salasana

 • 16 marraskuu 2015
 • 7 kommenttia
 • 1545 katselukerrat

Vaihdoin operaatoriksi elisa saunalahden.Uusi liitymä

Sain tekstiviestit mms ja net liittymäasetukset

Yritin niitä tallentaa puhelimeen,mutta kysyy salasanaa jota minulla ei ole ollut.

Kysymyksessä viestit valikko 2G perusliittymä puhelin samsung xcower 550 uusi.

Olisiko ohjetta miten saan tämän salasanan.Olen yrittänyt vaikka miten,mutta ei ole onnistunut.Chatissakin keskustelin,mutta ainoa kommentti oli katso ohjeista.Mielestäni uuden liittymässä puhelin pitäisi saada siten että olisi käyttövalmis asetuksineen.
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Mits 17 marraskuu 2015, 09:25

 • ?  Liittymän puolesta ei kysellä salasanaa, joten kyseessä on jokin puhelimen oma salasana. :) 

  Puhelimen asetukset pääsee muuttamaan juuri noin kun Piampi ohjeisti.  Tarkempaa ohjeistusta asetusten kanssa on saatavilla OmaGuru palvelusta numerosta 0600900500.

 • Katso alkuperäinen viesti

  7 kommenttia

  Käyttäjätaso 7
  Kunniamerkki +3
  Mitä salasanaa se puhelin siis pyytää? MMS/SMS-asetuksiin ei tarvita mitään salasanaa, eikä niissä sellaista edes ole, joten kyse varmaankin olisi sitten jostain puhelimesi salasanasta? Suojakoodista tai vastaavasta kenties. Tällöin ohjeita tosiaan kannattaa etsiä sieltä puhelimen ohjeista, kuten aspastakin sinua oli neuvottu. Kai katsoit käyttöohjeista jo -mitä sieltä selvisi? Viestistäsi kun ei oikein selviä, että missä vaiheessa olet edes tähän ongelmaan törmännyt.

  Puhelimeen saapuu palveluasetukset automaattisesti, kun otat liittymän käyttöön. Nämä asetukset kun vain tallentaa, niin kaiken pitäisi olla kunnossa. Toki aina näin helposti ei asiat kuitenkaan suju, syystä tahi toisesta, ja silloin joutuu juurikin käsin nuo asetukset syöttämään. Oletko Elisan sivuilta käynyt katsomassa ne oikeat asetukset puhelimellesi?
  Kun yritän asentaa mms asetuksia :asenna,niin silloin puhelin ilmoittaa: anna salasana.

  Missä tämäsasana luodaan,kun puhelin ei ota vastaan luo uusi salasana.

  saunalahden sivuillakin olen yrittänyt salasanan vaihtoa,ei onnistu.

  Kiitos vastauksestasi.Käyn huomenna elisan myyjän luona selvittämässä.
  Käyttäjätaso 7
  Kunniamerkki +3
  http://asiakastuki.elisa.fi/ohje/196/

  Käy tuolta sivulta katsomassa sinun puhelimellesi oikeat asetukset. Ei sinne tarvitse täyttää kuin ihan pari kohtaa, loput jätetään tyhjäksi. Sinulla, saati Elisan liittymissä, ei ole mitään henkilökohtaista salasanaa, jota tarvittaisiin palveluasetuksiin.

  Tuolla asiakastukisivulla on myös videoita, joista katsomalla voi kohta kohdalta seurata, kuinka asetukset tulee laittaa. Se ei ole monimutkainen juttu, mutta jos ei koskaan ennen ole tehnyt, niin toki se silloin voi vaatia vähän enemmän mietintää ja ohjeiden etsimistä. Mutta kaikessa yksinkertaisuudessaan siellä asetuksissa ei tatvitse täyttää kuin pari kohtaa, loput jätetään tyhjäksi. Katso vain tarkkaan tuolla Elisan sivuilla, että katsot juuri sinun puhelimessasi olevan käyttöjärjestelmän asetukset.

  Uskon tuon hoituvan kyllä ilman, että tarvitsee Elisan myymälään lähteä päiväänsä viettämään jonotellessa..
  Käyttäjätaso 7
  Kunniamerkki +3
 • ?  Liittymän puolesta ei kysellä salasanaa, joten kyseessä on jokin puhelimen oma salasana. :) 

  Puhelimen asetukset pääsee muuttamaan juuri noin kun Piampi ohjeisti.  Tarkempaa ohjeistusta asetusten kanssa on saatavilla OmaGuru palvelusta numerosta 0600900500.
 • Kävin siellä Elisan myyjällä.Katsottiin puhelin.Ratkaisu löytyi.

  Ko. asetusviestit johon salasana piti asennuksessa antaa oli turhia.Kysytyt asiat olivat jo sim kortilla.

  Nämä asennusviestit olivat jotain vanhoja jäänteitä joita ei tarvittu ollenkaan.Joten tein turhaa työtä paljon.

  Puhelin toimii niin kuin pitääkin.Olisi pitänyt heti mennä myymälään selvittämään asiaa.Tuski tätä olisi pystynyt selvittämään ilman puhelimen fyysistä näyttöä.
  Käyttäjätaso 7
  Kunniamerkki +3
  Hyvä juttu, että sait viestit toimimaan!

  Jatkossa jos tulee vastaan sama juttu, esim. uuden puhelimen kanssa, niin noita sinulle tuossa yllä annettuja ohjeita orjallisesti seuraamalla tuo asia hoituu varsin näppärästi ja nopeasti. Ei siihen tosiaan tarvitse minuuttia kauemmin aikaa kuluttaa, tai saati lähteä myymälässä asti käymään. Mutta (useimmiten) uuden puhelimen tai liittymän käyttöönottaessa nuo asetukset joutuu taas laittamaan. Tästä nyt vaan taas viisastuneena 😉
  Kiitos, mullekin selvis asia, oon nimittäin tässä viritellyt toimintaan huutamaani viiviiskymppistä ja ihmetellyt, mikä pirun salasana, kun puhelimen asetuksissa se on pois päältä eikä pitäis mitään kysellä

  Osallistu keskusteluun