Vastattu

MMS viestit eivät lähde eivätkä saavu.

  • 26 elokuu 2016
  • 1 kommentti
  • 245 katselukerrat

Heippa
Sain uuden Doro puhelimen, koska siinä oli eräs tekninen vika, mutta siinäkin oli sama mms ongelma, ei lähde eikä saavu.
Olin omaguruun yhteydessä, jolta sain 8 minuutin keskustelun jälkeen neuvoksi varata ajan Elisan palvelupisteestä. Palvelupisteessä yritettiin ties mitä ja vaihdettiin uusi sim kortti vanhan tilalle, mutta lopputulos jäi laihanlaiseksi, ei lähde eikä saavu.
Nyt kun sain uuden Doro Liberto 820 mini puhelimen, niin saatoin todeta etteivät viestit vieläkään kulje. Oltuani yhteydessä puhelimen valmistajan tukitiimiin, he ehdottivat, että vaihtaisin laitteeseen hetkeksi toisen operaattorin kortin niin, että kun pistä Elisan kortin jälleen laitteeseen niin saan uudelleen palveluasetukset. Näin tehtiin ja todettiin, että tilanne Elisan verkon osalta ei ollut muuttunut, mutta yllätyksesi kokeillessamme toisen operaattorin (Sonera) kortin toimintaa totesimme viestien lähtevän ja saapuvan.
Yllä olevan perusteella tuntuisi siltä, että Elisan asetuksissa on jotain, joka ei sovi kuvioon. Mitä pitäisi tehdä?
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi matiaas 27 elokuu 2016, 15:40

Moro! Laitapa yksityisviestinä se liittymänumero niin vilkaistaan, että siellä on kaikki vivut oikeassa asennossa liittymän osalta.
Katso alkuperäinen viesti

1 kommentti

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Moro! Laitapa yksityisviestinä se liittymänumero niin vilkaistaan, että siellä on kaikki vivut oikeassa asennossa liittymän osalta.

Osallistu keskusteluun