Vastattu

mobiilidata heikentynyt Lylyssä

  • 19 September 2020
  • 2 kommenttia
  • 455 katselukerrat

Mikä lie syynä kun Lylyssä Juupajoella on mobiilidata muuttunut surkeaksi loppukesän aikana?

Keväällä ja alkukesästä tehtiin mökiltä etätöitä ongelmitta iPhonen hotspotin kautta mutta nyt hyvä jos saa jonkun nettisivun auki odottelun jälkeen. Speedtest antoi nopeudeksi huimat 3Mbps 4Gllä Vikakartta ei näyttänyt mitään ongelmaa.

Mielenkiintoiseksi asian tekee vaimon Telian liittymällä sama hidastuminen. Onko läheltä kaadettu joku yhteinen masto kun on kuultu huhuja alueen valokuituhankkeista?

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Purnipsi 19 September 2020, 18:56

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

2 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +15

Hei,

Mitäs Elisan verkkoapuri (valitse mobiililaajakaista, ja anna käyttöpaikan osoite ) https://elisa.fi/verkkoapuri/ näyttää?

 

Kuten ehkä tiedät, mobiilissa kaikki saman tukiaseman peittoalueella olevat jakavat tukiaseman kapasiteettia. Jos nyt on käyttäjämäärät kasvaneet, voi hidastumista syntyä. Onko tilannetta koskaan selvitelty asiakaspalvelun taikka vikapalvelun kautta? Saat asian vireille vaikka laittamalla viestiä Palstatiimille, onnistuu laittamalla viestiä tälle käyttäjälle, https://yhteiso.elisa.fi/members/omayhteisoe-tiimi-95702

 

Kuullostaa hieman siltä, että verkon peitto käyttöpaikassa ei ole mikään paras mahdollinen, vikapalvelun kautta osaavat antaa vinkkiä, saisiko ulkoisella antennilla ja erillisellä reititinlaitteella, kuten Huawei B818 enemmän nopeutta ja vakautta kuin puhelimellasi.

Moi, verkkoapurista ei ollut apua, pyysi boottaamaan puhelimen pariin kertaan, mitään häiriötä ei olllut alueella sen mielestä. Ehdotti lopuksi soittamaan asiakaspalveluun, fiksumpi olisi kun pystyisi jättämään vikailmoituksen verkkoapurissa itsessään, jos ehdotuksista ei apua…

 

Ei ole selvitetty asiakaspalvelun kanssa kun olemme viime aikoina olleet vain viikonloppuisin paikalla. Olisiko muuttoliike syrjäkylälle aktivoitunut ja verkot olisivat kovilla, ehkä… Kokeilen palstatiimin kautta, kiitos.