Kysymys

MOBIILIVARMENNE KYSYMYS

 • 18 helmikuu 2016
 • 6 kommenttia
 • 673 katselukerrat

Ajattelin , että olisi hyväkin juttu pistää se tulemaan tuolla teidän sivuilla. Kirjoitin siihen innolla puh. numeron ja sitten huomasin että pankkini ei kuulu niihin joilla ei ole teidän kanssa sitä toimintaa vielä.Siihen se loppuikin kun en voinut verkkopankkitunnareilla tunnistautua.  Saako sen tehtyä jos käppäilen elisan liikkeeseen ja tunnistaudun siellä kaikilla mahdollisilla konsteilla. :smileyevil:

6 kommenttia

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +1
Saa, ja ihan henkilöllisyystodistus riittää.

Offtopic, tuli vilkaistua varmenteen FAQ-sivua, ja kappas,

"...ota yhteyttä asiakaspalveluumme" linkki osoittaa tuolle samaiselle FAQ-sivulle :D

http://elisa.fi/asiakaspalvelu/aihe/mobiilivarmenne/ohje/usein-kysyttya/#muu

Eihän tuotakaan nyt liian helpoksi saa tietenkään tehdä.

edit: vammainen foorumisofta tämä, taas "korjasi" jotain "kirosanoja" lähetettäessä, eikä kuitenkaan muuttanut viestissä mitään.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
 • ? Juu myymälään vaan henkilöpapereiden kanssa niin saat kyllä mobiilivarmenteen käyttöösi. :) 
 • Käviskö tuo liike mikä Kangasalla hoitaa sauniksen asioita ? Newision ,,utelen Heiltä minä haen vanhaan kännyyn sim kotin ja otan tuon halvimman puh. liittymän siihen varoiksi jos hukkaan tämän uuden ihan heti. :smileyrolleyes: Tuli vielä mieeni kun kävin pankissani että hoitaisivat sinne tuon mobiilivarnne jutun.
  Minkä ihmeen takia minun nimeni yläpuolella lukee "ansioitunut auttaja" :( En ole ketään auttanut enkä voikkaan kun olen tyhmä kuin saapas. :smileyembarrased: Herrajessus ottakaa tuo pois. Laittakaa siihen Erittäin paljon autettava tapaus. :smileyangry:
  Käyttäjätaso 7
  Kunniamerkki +3
  papina kirjoitti:
  Minkä ihmeen takia minun nimeni yläpuolella lukee "ansioitunut auttaja" :( En ole ketään auttanut enkä voikkaan kun olen tyhmä kuin saapas.

  Olet kuitenkin siihen tahtiin aloittanut aina uusia keskusteluketjuja, ja pommittanut niihin viestejäsi, että kirjoituksia on syntynyt yhteensä jo 50 kappaletta. Tuo "titteli" määräytyy automaattisesti kirjoitettujen viestien määrän perusteella. Sillä että kirjoittaako asiaa vai ei, ei siis ole mitään tekemistä saadun tittelin kanssa.
  Käyttäjätaso 7
  Kunniamerkki +3
 • ? Tampereen puolelta löytyy ihan Elisan myymälöitä jossa tuo onnistuisi. En menisi takuuseen, että edustajamyymälä kuten Gigantti tai Tekniset sitä sinulle saisivat käyttöön. Korjatkaa jos olen väärässä.  :smileyazn:
 • Osallistu keskusteluun