Kysymys

Multi-sim ja ongelma

  • 17 maaliskuu 2011
  • 3 kommenttia
  • 1340 katselukerrat

Voi olla puhelimen vikakin, laitan kuitenkin tähän osastoon.

Siis: Autossa on vanha Nokian 6310 autosarjassa kiinni. Kortina Saunan multi-sim. Soitot eivät onistu. Kuuluu vaan nopea piip-piip-piip  (ei siis varattu) ja poikki. Kolmas tai neljäs yritys saattaa jo onnistua. Ei ilmoituksia.

Kun liittymään soitetaan taskussa pirisee, mutta tämä autosarjassa oleva on hiljaa. Useimmiten.

Puhelintako syytän vai onko simmi saanut kylmää kun on autossa yötäpäivää ja pakkasia on riittänyt.

3 kommenttia

Käyttäjätaso 2
Voiphan se vika olla tietty antennissakin...
Mutta jos akku on mennyt, niin siihenpä ei taida auttaa kuin uusi sellainen. Pelkkä huonelämpöön tuonti ei yleensä enää kovin paljoa auta; ehkä juuri sen verran niin että puhelu ehtii muodostua paremmin... Mut kokeilla toki kannattaa.
Jonerilla hyvä ajatus.

Otin luurin sisään, katotaan kauanko akku kestää. Vaihdan myös mokkulan SIM-kortin luuriin.

Semmonenkin lisäjuttu, että kun autolla lähden, ei ole kenttää puhelimessa. Hetken kun ajelee, niin verkko löytyy. Alan epäillä myös auton antennivikaa.
Käyttäjätaso 2
Äkkiseltään tulisi mieleen että akku on paleltunut pakkasissa.
Ilmeisesti luuri on auton käydessä latauksessa. Kun soittoyritys imaisee virtaa, niin yhteyden muodostus jää kesken koska latauksen kautta ei luurille virrantarvepiikkiin tehot riitä. Jos akku on entinen, niin siitä ei ole apua antamaan virtaa soiton alun tehotarpeeseen, se on kuin vain pikku "konkka". Luurikaan ei ehdi sammua soittoyritykseen kun / jos luuri on latauksessa. Jos yhteys muodostuu, niin sitten lataus saattaa jaksaa ylläpitää riittävää tehonsyöttöä luuriin ja puhelu onnistuu normaalisti.

Osallistu keskusteluun