Kysymys

Multim(=pitkäaikais) asiakkaille kädenojennus ?


Käyttäjätaso 1
  • Aktiivinen keskustelija
  • 57 kommenttia
Nyt puskee lte:tä jne:tä jopa iluurituotteille.. olisi jo aika saunalahden osoittaa pitkäaikaisille asiakkailleen edes pientä vastaantuloa, siten että jo vanhat multisim liittymätkin saisi päivittymään dc ja varsinkin(!) Lte aikaan liitymien lisäoptioissa.. itsekin tuon joka kuukausi saunalahdelle hyvin reilut maksut, ja näin on tehty jo aivan alkuajoista asti.. 

Tässä kohtaa isokonserni voisi osoittaa pitkäaikasasiakkaisen arvostuksen, kun näillä liittymillä ei senttisäästäliittymiin voi vaihtaa...

153 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Hei,

Kiitos kun tulit Palstalle.

Multi-SIM on valitettavasti poistunut Saunalahden valikoimista aikoja sitten. Päivittämällä liittymän toiseen, ominaisuus katoaa. Valitettavasti tuohon ei ole mitään ratkaisua. Jos haluat säilyttää MULTISIM-ominaisuuden, kannattaa koittaa elää nykyisen liittymän kanssa. :)

Vastaan mielelläni lisäkysymyksiin.
Käyttäjätaso 1
siis mikä vastaus tämä oli hpgurulta? olen pyörinyt tällä saitilla -05 lähtien, ja tasantarkkaan tiedän mikä on multisimin historia jne.. monesti jopa plehden kanssa jutellut näistä..  tähän haen SL:n suhteen heräämistä... 

miksi siteeraat näin :"Saunalahti ei ole hyväntekijä eli yrityksen on tehtävä voittoa. Multi-SIM oli varmasti tappiollinen. Se miksi jossain muualla tämä Multi-SIM on mahdollinen, johtuu kalliihkoista hinnoista ja datakatoista. Saunalahdella on niin halpoja liittymiä, etteivät niiden paljous tunnu edes kukkarossa."  ?? kyllähän se tuntuu jos, nyt 3:n simmin liittymän vaihdan johonkin 3x lte liittymäksi, niin tuntuu kukkarossa, ainakin normi palkansaajalla...
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Niin, palvelu on kuopattu.

Vastaukseni ottaa uusia tuulia näkemyksiin. Palvelun kuoltua ei tietenkään sitä ole mahdollista päivittää toiseen vastaavaan mikäli valikoimassa ei vastaavaa palvelua ole. Jos LTE-liittymä tuntuu kalliilta, niin mikä vika sitten 3G-verkossa on, kun ei Multi-SIM kelpaa? Eikö kannattaisi pitää liittymästä kynsinhampain, kun on ns. harvinainen herkku käytössä.

Mutta mutta perinteinen sanonta kuuluu näin "kaikki hyvä loppuu aikanaan" niin loppui myös MultiSIM aikoinaan.
Käyttäjätaso 1
juu-ei, ihan konsernivastaus. Joo, on vanha liittymätyyppi, mitä sitten? eikö voi uskollisista asiakkaista silti pitää huolta? pieni päivitysmahdollisuus ei tuo uusia asiakkaista, vaan pitää nämäkin asiakkaat sitten hamaan tulevaisuuteen.. ja et näe mitään syytä multisimiin? no sitten tuo todistanee, ettet koskaan sitä ole kokeillut. Omassa käytössä vaan toimii. tuon kanssa vaan on arki helpompaa, luurissa sim1, ipadissa sim2 ja mokkulassa sim3.. josko toi nyt selkeyttäs tota mallia millä multisimista normiasiakas nauttii.. mutta turhaan hpgurun kanssa tässä perusteista keskustellaan, ei tuota mitään uutta infoa tyhjä vänkääminen, sl voisi kiinnostua 😉
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Alkuperäisen Multi-SIMin kuvauksessa ei ollut LTE-verkkoa, joten miksi sellaiseen päivitys pitäisi edes onnistua? Luonnollista on, että poistettuun palveluun ei voi siirtyä. Eihän kukaan voi ostaa Philipsin telkkareitakaan enää vuodelta 2008. Vaan tulee uudempia innovaatioita. Jos haluaa Multi-SIMin säilyttää, siihen on vaihtoehto: älä tee mitään. Jos et ole tyytyväinen siihen mitä on, Multi-SIMiä ei löydä enää muualta kuin S:ltä ja siinäkin se on reippaasti ylihinnoiteltu ja siinäkään mitään ihmeellistä koska kilpailua ei saralla ole.
Käyttäjätaso 3
Epäilen, että multi-sim asiakas tuo taloon enemmän rahaa kuin muut.

Multi-sim asiakas voi ostaa enemmän puhelimia ja reitittimiä, kun samalla maksaa mobiililaajakaistasta   vähän  ennemmän kuin muut.
Käyttäjätaso 1
Voisin kyllä rautalangasta vääntää oman skeemani,  eli 3x lte nopeuksista laitetta(!) .. kännykän tethering (piuhalla/wlan) ei ole aktiivikäyttäjälle mikään ratkaisu mobiilikäytössä, sen tietää jokainen joka sitä harrastaa... mutta tää tyhjä keskustelu nyt mun puolesta loppuu, ja toivottavasti myös tyhjien ohjeiden anto loppuu tähän.
Käyttäjätaso 3
Itse otan töihin yleensä halvan puhelimen johon olen laittanut multi-simmin ja pidän parempaa vapaa ajalla missä se ei pölyynnyt ja säry.

Monelle ammattiryhmälle multi-sim on oikea siunaus.
Eiköhän se Saunalahti vielä jotain keksi siihen, että myös ehdoissa kielletty tethering vaikeutuu. 😉
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Hei

 

Tuote (MultiSIM) on poistunut myynnistä 17.10.2008. Ennen tätä tilatut palvelut toimivat edelleen normaalisti.

Toivottaavsti tämä vastaa kysymyksiinne.
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
hpguru kirjoitti:

Hei,

........... ja datakatoista.


**

Elisalla on myös datakatto, ellet sitä tiedä niin vilkaiseppas piruuttas.....:smileycool:

Ellet vielä tiedä että TeleFinlandilla ei kattoa ole...... niin nyt tiedät.

On vähäjärkistä hommaa toitottaa puolitotuuksia mutta sinultahan se käy.

Ps. minusta ihan hyvin voisi Sauna ottaa datakaton esim 10,20 tai 30 käyttöön, noilla määrillä "normaali" eli valtaosa netinkäyttäjistä tulisi ihan hyvin toimeen ja nopeudet pusyisivät tasaisempina eivätkä ajoittain Elisan priorisoinnin?? takia hetkellisesti alenisi lähes nollaan....!

// Putsailtu sopimatonta tekstiä viestistä. -Vortex
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
JasPert kirjoitti:
....... mutta turhaan hpgurun kanssa tässä perusteista keskustellaan, ei tuota mitään uutta infoa tyhjä vänkääminen,

Joo tuo turha saman asian jauhaminen hänen taholtaan heitti gurun viime kesänä kuukaudeksi pellolle.... että silleen

Sinä aikana oli näitten eri saittien lukeminen helppoa kun samaa ei toistettu jatkuvalla syötöllä ja vieläpä paikoissa jotka eivät mitenkään liittyneet edes keskusteltavaan aiheeseen.

No onneksi tuo on nyt vähentynyt ,,,, toistaiseksi mutta se vanha "piru" taitaa hiljalleen alkaa taas tulla esiin...:smileycool:
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Hei Optio, pysytäänpä Multi-SIM aiheessa.

Tämän aiheen otsikossakin lukee Multi-SIM ja jos ei, olisit Optio käynyt Specsaversilla. Täytyy sanoa, että kommenttisi ei liittynyt aiheeseen mitenkään.

Mikäli joku haluaa Multi-SIMin takaisin, Palstalla on siihen rotestiketju https:///t5/Puheliittym%C3%A4t/MULTISIM-TAKAISIN/td-p/71328

Uutta aihetta ei välttämättä tarvitse avata, koska rotestiketju on suurempi ja luetumpi.
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
Joopa joo tämä ei nyt suoraan llittynyt aiheeseen mutta ei tuo datakattokaan liittynyt....! sinä kun tuputat sitä melkei jokaiseen mahdolliseen väliin.

Elisa Mobiililaajakaista Pro

  • Elisa Mobiililaajakaista Pro
  • nopeus jopa 21,6 Mbit/s
  • kuukausittainen käyttökatto 10 Gt. Käyttökaton ylimenevän alkavan 10 Gt datasiirron hinta 5,65
 Ps.... ja saunalahti voisi ottaa vaikkapa 30Gt katon ja se riittäisi monelle..... mobiili on tarkoitettu pääasiassa liikkuvaan+koti käyttöön ja tuollaiset yksistään mobiililla käytetyt 160----> 300 Gt lataukset kuuluisisivat jo kiinteille systeemeille.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Suosittelen kaikille Multi-SIMiä kaipaaville laittamaan palautetta Saunalahden asiakaspalveluun, jos Multi-SIM päivitys ei onnistu johonkin toiseen haluttuun liittymään tai jos haluaa sellaisen palvelun elvytettyä takaisin myyntiin. Saunalahden asiakaspalvelu on varmasti kiinnostunut keräämään asiakkaidensa palautetta. Minultakin vastaanottivat ison liudan kehitysehdotuksia tällä viikolla. :)

Toivottavasti näemme vielä joskus Multi-SIMin palanneen. Pidän peukkuja!
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
No niin.

Jospa kuitenkin jätetään ne henkilökohtisuudet pois. Pyritään jokainen ottamaan huomioon muutkin ihmiset ja se, miltä kirjoituksesi muista tuntuu. Uusillä Palstan jäsenillä tulee joko pelko kirjoittaa tänne mitään tai sitten oppivat huonoille tavoille ja ikävät henkilökohtaisuudet leviävät.

Tehtäisiinkös niin, että ennen sitä "Lähetä"-painikkeen painamista luetaan vielä kerran se viesti johon viitataan ja sitten sen jälkeen se oma kirjoitus, joka annetaan vastaukseksi.

Viestiä voi muokata jällkeenpäin, joten kannattaa miettiä vielä oman viestin ilmestyttyä keskusteluun sitä, millä tavalla se viesti on tulkittavissa.
Käyttäjätaso 4
Oletko hpguru töissä Elisalla/Saunalahdella?
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Hei raastupa!

Yhteisön luottojäsenet eivät ole töissä Elisalle tai Saunalahdelle. Elisalaiset ja Saunalahtelaiset on aina merkitty foorumilla selvästi moderaattoreiksi tai elisalaisiksi osaajiksi.

Luottojäsenet ovat Elisan valitsemia henkilöitä, jotka omalla aktiivisuudellaan ovat ansainneet luottojäsenen paikan.

Otin kantaa Multi-SIMiin, koska tiedän miten sen voisi saada takaisin, pitämällä keskustelua yllä. Ja palaute muutenkin on aina hyvästä, koska yritykset monesti kerää niitä.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Jaspert, kiitos palauteestasi, sekä hyvistä perusteluista! Tästä on tullut palautetta aiemminkin, kovin haluttu palvelu on kyseessä. Välitän viestisi eteenpäin :)

Ja pidetään keskustelu tosiaan asiallisena sekä pysytään myös aiheessa, kiitos!
Käyttäjätaso 3
Pitkäaikaisille asiakkaille kyllä saisi jotain hyvää tarjota. Kannatan LTE lisäpalvelun lisäämistä multisim liittymiin.

Outoa, että kuitenkin jotain lisäpalveluita multisim + megadataan saisi... vain LTE puuttuu listalta.

 
Käyttäjätaso 1
Tämä nyt korjattu eli Mobiililaajakaista 4G pitäisi olla tilattavissa myös Megadataetu 3G:stä päivitettäessä.
Käyttäjätaso 2
HEi me muutkin multisimmiläiset halutaan päivittää 4g:hen!
Käyttäjätaso 5
Haluaisimme myös vaihtaa liittymätyyppiä!!!
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
ilpoo kirjoitti:
Haluaisimme myös vaihtaa liittymätyyppiä!!!
Mistä ja mihin?
Käyttäjätaso 5
hpguru kirjoitti:
ilpoo kirjoitti:
Haluaisimme myös vaihtaa liittymätyyppiä!!!
Mistä ja mihin?

Ihan mihin vaan.

Mutta jos nyt välttämättä haluat tietää niin henk.koht. vaihtaisin mielelläni Norppa+-liittymäni (mega)Reiluun. Puhelinlaskuni tippuisi n.20e/kk. Tällä menolla siirrän liittymän kohta Soneralle ja otan sieltä MultiSimin yhdellä kortilla ja siltikin laskuni tippuisi about 10-15e/kk. MultiSimistä en kuitenkaan luovu, operaattorista kyllä voin. Vain niin paljon mukavampi kun ei tarvi vaihdella kortteja ja voi valita tilanteesta riippuen minkä luurin taskuun laittaa.

Osallistu keskusteluun