Kysymys

N97 ja TotaaliMAXNäytä ensimmäinen kirjoitus

452 kommenttia

Nyt täytyy sanoa että katkesi kamelin selkä, ja paviaani siinä samalla.

Kuten tossa jokunen postaus taaksepäin näkyy, jouduin maksamaan noin 95e suuruisen laskun viimekuussa, johtuen "Entisen ja uuden liittymän päällekkäisyydestä", josta ei todellakaan oikeasti ollut kyse. Nöyrryin kuitenkin maksamaan laskuni sovinnolla, lohduttautuen siihen "ettei nyt kun uusi liittymä on ns. kokonaan ottanut paikkansa", tulisi enää ongelmia.

Nyt tuli sitten seuraava lasku, ja KAPPAS, tässähän on 15 euroa ylimääräistä laitettuna. (Yht 75e. 59,90 on koko TotaaliMAX paketin hinta/kk) (328min/3000min, 800txt/3000txt)

Sen verran sanon, että kun tästä kytkyhelvetistä vapaudun, niitän tämän kuolleen viljapellon ja vaihdan johonkin toiseen operaattoriin. Huomenna en säästä enää aspan persnahkaa olemalla mukava, sillä viimeksi siitä ei saanut kuin hölmön tunteen itselleen, sillä en ole ihan täysi ummikko tekniikan kanssa, josta tunnutaan aspassa lähtevän aina liikkeelle, ja jatkavan, vaikka kuinka kertoisin "että ymmärrän kyllä mitä osaa tarkoitatte, mitä sopimuksen kohtaa tarkoitatte", mutta sitten ne aina aloittaa sen helvetin kiertelyn. Saas nähä miten huomenna kiertelee, kun sanon viimein asiani suoraan.

lagi, Saunalahti. En ole ollut kymmeneen vuoteen kenellekään vihainen, mutta nyt olen. Onneksi kohteena on organisaatio, eikä henkilö.


Asia täytyy selvittää ja kuten vaikuttaa että palvelun laskutuslimitit eivät olisi oikein auenneet niin toki virhe korjataan.Mitähän tämä vastaus oli suomeksi? TotaaliMax sisälsi 3000min ja 3000kpl ja 5mega data (todellisuus alle 1mega) ja n97 tai n900... Niin mikkä ei auennu? Tossahan on 15e liikaa suomeksi. Vai eikö sisällykkään 300min ja jne?


Hei,

En tiedä onko käyttäjä lurks saanut jo asiansa hoidettua tai tarkastanut asian itse puheluerittelystä. Virheestä ei siis ole kyse vaan siitä että liittymä on vaihtunut Ykkösestä Totaalimaxiin 8.8.2009 - kyseinen noin 15 euroa on tekstiviestejä ja puheluita ajalta 1-7.8, sekä palvelunumero soittoja/sms:iä koko Elokuulta. Pakettiin kuuluvat puhelut, viestit ja data ovat menneet "ilmaisella" aikavälin 8.8-31.8.

Jukka / SL


Entäs tuo edellinen viesti. Kun muistaakseni muilla tulee vasta 5paketista vakuusmaksu, miksi saunalahdella jo kolmesta? Kun harvassa on ihmiset jokka sitten haluaa maksaa 600e nettitikusta ja liittymästä? Koska senkun jätti pois, ei tarvinnu maksaa mitään ja suorastaan siis ajettiin DNA:lle asiakkaaksi nettiasioissa, ei huvittanu saunalahtea asiakkaan keskittäminen vai?
Ja miksi ekana aletaan vetoo luottotietoihin? Ennen kuin ees tarkistettiin asiaa. Aika törkeää alkaa selittelee luottotiedoilla, kun ei kahdella eri henkilöllä ollut asiasta mitään tietoa. Tuli vaan ittelle aika kiusallinen olo kun ekana väitetään että luottotiedoissa merkintä. Muutenkin perheessä 4henkilöä, jos lapsillekkin joskus ottaa liittymät, niin joutuu ottaa eri nimille ettei tarvi maksaa vakuusmaksuja. Ittellä ainakaan tosta noin vain varaa laittaa 600e likomaan.
Niin, mites Saunalahti nyt sitten hyvittää mm. tuon GPS-ongelman asiakkailleen, kun meni lähes puoli vuotta ennen kuin N97:n GPS saatiin toimimaan niin että tuosta navigointilisenssistä on jotain iloa?

Osallistu keskusteluun