Kysymys

Näin säästät Saunalahden puhelinlaskuissa 138 €!

  • 25 kesäkuu 2012
  • 5 kommenttia
  • 1241 katselukerrat

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
  • OmaYhteisön luottojäsen
  • 13500 kommenttia
Hei ihmiset, nyt kannattaa säästää ja tehkää oikea liittymä valinta. Minä päivitin Satakieli 2000 alkukuusta ja nyt tarjous vieläkin voimassa nopeimmille täältä http://saunalahti.fi/gsm/satakieli2000.php

Nyt olen soittanut tässä kuussa jo muhkeat 150 minuuttia, jotka maksaisi hinnaston mukaisesti 10,35 euroa, mutta minä sain ne täysin ilmaiseksi. Saat siis jopa 2 000 minuuttia tällä hetkellä ilmaiseksi.

Joten säästösi voi olla ensimmäiset 6 kuukautta jopa 138 euroa kuukautta kohti ja senkin jälkeen maksat vain 2,90 euroa kuussa verkon sisäisistä puheluista. Koko perhe on tyytyväinen tähän Satakieli 2000 -liittymään ja säästöt ovat hurjat.

Toki Elisan, Saunalahden ja Kolumbuksen ulkopuoliset puhelut maksavat normaalisti 0,069 senttiä minuutille ja tekstiviestihinta sama. Mutta selvää säästöä.

Valitkaa siis oikea liittymä ja säästäkää huikeasti. Huomatkaa eron, koska voi olla halvempaa kuin Alle euron päivät ja Norppa+, jos pystyy keskittämään puhelut operaattorin sisälle.

Kiitos Saunalahdelle, kun suosittelivat minulle todellisen säästöliittymän, Norppa+-liittymän tilalle. Nyt voi huoletta olla puhelimessa.

5 kommenttia

Käyttäjätaso 4
Tai sitten voi käyttää tätä MegaDesire-liittymää jossa on 3000min "sisäverkon" puheluita ja 15Mbps netti hintaan 4,95/kk. :)
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Ohhoh, mistä tuollaisen saisi?

Joku VIP-liittymä? 😃
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
MegaDesiren sai kun tilasi oikeaan aikaan HTC Desiren.
Käyttäjätaso 4
...ja malttoi odottaa sitä puhelinta sen 93 vuorokautta tilauksesta...
Käyttäjätaso 2
Petunet kirjoitti:
...ja malttoi odottaa sitä puhelinta sen 93 vuorokautta tilauksesta...

Minäpä en aikanaan odottanut dessuani kuin kuukauden 🙂

Osallistu keskusteluun