Näppäinpuhelimen vastaajan asetukset

  • 4 kesäkuu 2018
  • 4 kommenttia
  • 345 katselukerrat

Minulla on vanhahko Nokian puhelin ja siinä (Saunalahden aikaisia) liittymä, johon kuuluu vastaajan palvelut. Nyt siitä hajosi ikivanha SIM-kortti ja yritin uutta odotellessa soittaa toisesta puhelimesta vastaajaani. Se pyytää minulta salasanaa.

Pääsenkö esim. tietokoneeltani räpläämään vastaajan asetuksia? En muista, että minulla olisi ikinä ollut mitään salasanaa soittaessani vastaajapalveluun. Vai johtuiko vaatimus nyt siitä, kun soitin eri operaattorin liittymästä?

Pääsenkö tekemään mitään tietokoneelta käsin?

4 kommenttia

Siunattu vanha kunnon Saunalahti! Sen sivuilta löysin salasanan siihen tilanteeseen, että en soita vastaajaan samasta puhelimesta.

Menin lankaan, kun täällä tai jossain oli joku aikaisemmin kirjoittanut, ettei Omaa Saunalahtea enää olisi. On se 🙂
Käyttäjätaso 2
Hyvä, että löysit ongelmaan ratkaisun! Vielä tuo meidan vanha Oma Saunalahti pyörii! 😉 - Iinuliini
Sittemmin kävi kuitenkin niin, kun yritin jälleen toisesta liittymästä soittaa vastaajaani, ja antaa oletussalasanan, niin kuulemma se on väärä.

Koska se liittymä on ainakin 20 v vanha, en millään muista, olenko joskus vaihtanut sinne salasanan vai en. Sen takia olisi hyvä, jos pääsisi tietokoneelta käsin vastaajaan käsiksi.

Uutta SIM-korttia odotellessa varsinaiseen puhelimeen täytyy vain toivoa, ettei lääkäri yritä soittaa tai ettei posti ilmoita tekstiviestillä paketin saapuneen ..... :?
Käyttäjätaso 3
Hmm okei, luultavasti siellä on sitten jokin toinen salasana vaihdettuna oletussalasanan päälle 😞 Salasanaa et tosiaan tarvitse, mikäli soitat vastaajaan omasta liittymästä kotimaasta. Ainoastaan silloin salasanaa tarvitaan, kun vastaanotettuja viestejä kuuntelee toisesta puhelimesta / ulkomailla. Oletussalasanahan vastaajassa on 1234, mutta sen voi myöhemmin muuttaa vastaajan Asetusten määritys -valikosta. Tietokoneelta ei valitettavasti pääse siihen käsiksi, mutta tämä on ilman muuta hyvä kehityskohde!

Osallistu keskusteluun