Nettiasetukset kännykkään - Roaming oltava päällä?

  • 25 August 2016
  • 3 kommenttia
  • 11239 katselukerrat

Moi,

hommasin Oukitel K6000 Pro:n, missä on Android 6.0 käyttis.
Taajuudet: GSM: 850/900/1800/1900MHz 3G: 900/2100MHz 4G: 800/1800/2100/2600MHz

Ongelmana on, että en saa matkapuhelimen datayhteyttä toimimaan kun vain jos laitan Verkkoyhteys roaming-tilassa Yhdistä verkkoon roaming-tilassa

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

3 kommenttia

Niin ja siis saisiko tuota toimimaan ilman että tarvii olla tuo Roaming vaihtoehdo kytketty päälle, mitä saunalahden ohjeissa kehoitettiin jos ei muuten toimi? Tuleeko siitä lisälaskua?
''Mikäli asetukset ovat kunnossa eikä netti vieläkään toimi, aktivoi Dataverkkovierailu-valinta ja kokeile yhteyttä uudelleen. Huomaathan, että ulkomailla dataverkkovierailun salliminen saattaa aiheuttaa lisälaskua. Vältät lisälaskun, kun poistat dataverkkovierailun käytöstä.''

http://elisa.fi/asiakaspalvelu/aihe/matkapuhelinliittymat/ohje/palveluasetukset-android/
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Roaming-asetus sallii ulkomaisten verkkojen käytön. Ulkomailla ollessa tämä on välttämätöntä ja kallista, mikäli haluat siellä käyttää omaa mobiilinettiäsi. Toisin sanoen niin kauan kuin olet Suomessa ja oman operaattorisi verkossa, ei mitään lisämaksua tietenkään tule. Huomioi kuitenkin, että jos liikut jossain rajan tuntumassa, niin silloin puhelin saattaa hakeutua myös naapurimaan verkkoon, mikäli sellainen rajan lähettyviltä löytyy. Tällöin sinulta peritään myös maksu ulkomaankäytön mukaisesti.
Käyttäjätaso 7
Kuinkakohan vanha Turbis SIM-korttisi on?

Vanhoilla Saunalahden SIM-korteilla tarvittiin roaming päällä myös Suomessa. Pari vuotta sitten asiaan tuli muutos ja Saunalahti ei enää verkkovieraile Elisan verkossa , vaan toimii ilman roamingia. Saunalahtihan on osa Elisaa.

Mikäli SIM-korttisi on yli kaksi vuotta vanha , niin suosittelen vaihtamaan uuteen.