Kysymys

Nettipuhelimen toimintahäiriöt

  • 8 lokakuu 2009
  • 30 kommenttia
  • 3285 katselukerrat


Näytä ensimmäinen kirjoitus

30 kommenttia

ei ne enää panosta nettipuhelimeen. alasajo on jo käynnissä, minun puhelimeenkaan ei pysty soittamaan ei ole kuulemma numero käytössä.

ei ne enää panosta nettipuhelimeen. alasajo on jo käynnissä, minun puhelimeenkaan ei pysty soittamaan ei ole kuulemma numero käytössä.

Eipä ole näkynyt mitään poikkeavaa tuossa pätkimisessä, jota ei siis olisi esiintynyt jo aiemmin. Yhtenä päivänä on tosin ollut yhteensä noin 4,5 tuntia katkosta, mutta ei tuo yksi piikki kovin paljoa eroitu muusta historiasta. Kummasti tämä pätkiminen alkaa nyt kiinnostaa, kun palvelua ollaan jo ajamassa alas. Aiemmin ei häirinnyt yhtään, vaikka harva se päivä oli useamman kymmenen minuutin, jopa yli tunnin, katkoksia.
kyllä tuonne asiakaspalveluun on tehty tuttavuutta useita tunteja, ei tämä ainutkertaista ole. kohtahan tämä riemu loppuu 😞
Käyttäjätaso 1
Kyllä nettipuhelin on tullut tiensä päähän, yhteys on mitä sattuu tai ei ole!
Ääni pätkii molemminpäin ettei asia kyllä tule selväksi. Mutta onko tuolla nyt enää väliä, kuukauden päästähän se loppuu muutenkin.
Mutta kiitoksia Saunalahdelle näistä monista vuosista, jotka tuo nettipuhelin toimi loistavasti, ja säästi
tällaisen pien`eläkeläisen pennoset muuhun.
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +1
Tuntuu siltä että nyt ei soittaminen onnistu Ellun toimittamiin mobiilivaihteisiin. Taas normaali häläri sitten kännykkään toimii. Yritys varmaan haluaa että tavikset ryöstetään kännykkähinnoilla kuiviksi. En ymmärä tätä vimmaa, jossa yritys siirtyy numeroon johon soittaminen matkapuhelimesta maksaa tyyliin 8 euroa puhelu ja 2 euroa sekuntti.

Osallistu keskusteluun