Kysymys

Nokian kytkypuhelimet liittymän yhteydessä (hinnat)

  • 20 tammikuu 2011
  • 4 kommenttia
  • 112 katselukerrat

  • Uusi keskustelija
  • 1 kommentti
Nokian n8 ja c7 ovat kiinnostavia vaihtoehtoja kytkypuhelimiksi uuden liittymän seuraksi. Kyseisten puhelinmallien hankinta kytkynä ei kuitenkaan ole kannattavaa, sillä näitä puhelimia myydään jo yleisesti halvemmalla kuin kytkysopimusten kokonaiskustannuskset ovat. (esim. n8 kytkynä yhteensä 456e, c7 357,6e). Vrt DNA kytkynä n8 on 17e/kk (408e) ja c7 12e/kk (288e).

Onkohan saunalahden vanhentuneisiin hintoihin odotettavissa päivityksiä?

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

4 kommenttia

Vrt DNA kytkynä n8 on 17e/kk (408e) ja c7 12e/kk (288e).

Onkohan nuo dna:n luurit sim lukittuja? Pystyy myymään halvemmalla, kun puhelimet käy vaan omaan verkkoon.
DNA joko myy niitä pienellä katteella tai sitten puhelimen voitto ei ole niin tärkeä business. Voitto saadaan asiakkaan määräaikaisuudesta asiakkaana. Puhelin edullisesti on reilu kauppa. Reilua on myydäkkin halvemmalla. Halvemmalla kuin edullisin verkkokauppa. Saunalahden hinnat ovatkin suolasia määräaikaisuuden takia.
Hintaseurannan halvimmat hinnat N8 412 ja C7 329 . Eli ei kannata saunalahdelta ostaa noita malleja. Saunalahdella on kyllä hyviä tarjouksia osalle puhelimista, esim. ZTE Blade + netti 1 /kk. Tai osaan HTC puhelimia nopsta netti 2 /kk. Ilmeisesti Nokiaa saa myytyä hyvin ilman tarjoustakin.
Hinnathan olivat kohdallaan ennen joulua, jolloin kytkysopimuksella puhelimen sai kaupan hintoja halvemmalla. Tämähän on kytkypuhelimen idea, sitoudutaan 2 vuoden sopimukseen ja operaattori tarjoaa laitteen halvemmalla.

Itse sitoutuisin mielelläni 2v sopimukseen jos hinnat muutettaisiin nykyaikaiselle tasolle.