Vastattu

Normaalihintaiset puhelut

  • 14 elokuu 2019
  • 4 kommenttia
  • 718 katselukerrat

Liittymätarjouksessa lisätiedoissa seuraavanlaista sepustusta:

"Normaalihintaiset puhelut ja viestit Suomessa sekä EU/ETA-maissa sisältyy liittymän kuukausihintaan"
Sitten kuitenkin "Puhelut ja viestit Suomesta ulkomaille hinnoitellaan erikseen"

Kertoisitteko mulle tollukalle, olisivatko puheluni ja viestini eta-maa Norjaan tuollaisella liittymällä samanhintaiset kuin Suomessa?
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Ammattilainen 14 elokuu 2019, 21:12

Jos olet itse Suomessa ja soitat Norjaan, maksaa puhelu erikseen. Jos olet itsekin siellä Norjassa tai sitten jossain muussa EU-maassa kuin Suomessa, menee puhelut pakettin.
Katso alkuperäinen viesti

4 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Jos olet itse Suomessa ja soitat Norjaan, maksaa puhelu erikseen. Jos olet itsekin siellä Norjassa tai sitten jossain muussa EU-maassa kuin Suomessa, menee puhelut pakettin.
Kiitos vastauksesta! Tätä vähän epäilinkin.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Siis jos olet suomessa ja soitat norjaan, niin itsehän maksetaan ihan normihinta, PAITSI, jos soittaa norjalaiseen numeroon. Eihän suomessa oleva voi tietää missä se toinen suomalainen liittymä on, joten siitä ei soittajalle tule kuluja. Näin on ohjeistettu.

(Jos olet itse Suomessa ja soitat Norjaan, maksaa puhelu erikseen), minusta tuo lause ei pidä paikkaansa, paitsi siis jos soittaa juurikin norjalaiseen numeroon. Joskus nää pienet vivahteet saa pään pyörälle.
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +2
"soitat Norjaan" sillä yleensä tarkoitetaan aina soittamista Norjalaiseen numeroon. Vaikka Norjalainen numero olisi Suomessa/Norjassa/Kiinassa niin siihen soittaminen on sama asia kuin soittaminen Norjaan/Norjalaiseen numeroon. Jos Suomalainen on Norjassa Suomalaisella numerolla niin siihen soittaminen on sama asia kuin soittaminen Suomeen. Eli aina kun itse on Suomessa ja soittaa eri maan kuin Suomen numeroon se puhelu ei mene pakettiin. Jos taas itse on Norjassa tai Muussa EU-maassa kuin Suomessa ja soittaa Norjalaiseen numeroon tai Suomalaiseen numeroon menee se Huoleton liittymällä puhelut pakettiin.

Osallistu keskusteluun