Vastattu

Numeroa ei voi siirtää? Why, oh why?

  • 5 helmikuu 2017
  • 4 kommenttia
  • 1230 katselukerrat

Käyttäjätaso 1
Moi,

Olin faijalle hankkimassa uutta liittymää. Oleellista tietenkin oli, että 15 vuotta käytössä ollut matkapuhelinnumero ei vaihdu. Kun sitten omaelisan kautta hypättiin kassalle lisätietoja täyttelemään, niin tilauslomake ilmoittaa numeronannon yhteydessä, että:

"valitsemaasi numeroa ei voi siirtää". Laitoin testin vuoksi oman puhelinnumeroni kenttään (liittymä firman omituksissa), tuon olisi kyllä voinut siirtää mutta faijan liittymää jostain syystä en. Nyt sitten hätiköitynä tilailtiin liittymä uudella numerolla. Oliskos täällä jokin Elisan puljussa työskentelevä sisäpiiriläinen, joka voisi tarvittaessa kyseisen numeron statuksen sieltä kannasta tarkastaa. Numeron voisin antaa yksärillä ja liittymän haltijankin tarkemmat tiedot. Suoritan selvitystä siis isäni puolesta, ja hänen pyynnöstään.
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi day1 5 helmikuu 2017, 18:51

Vaihtoehdot:1) Kyseessä on prepaid-liittymä, jota ei voi siirtää.2) Liittymä on jo Saunalahdella, jolloin kyseessä ei ole uuden liittymän tilaus vaan liittymätyyppiä vaihdetaan omaelisasta.
Katso alkuperäinen viesti

4 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Vaihtoehdot:

1) Kyseessä on prepaid-liittymä, jota ei voi siirtää.

2) Liittymä on jo Saunalahdella, jolloin kyseessä ei ole uuden liittymän tilaus vaan liittymätyyppiä vaihdetaan omaelisasta.
Käyttäjätaso 1
Hahhaa. Olenpas ollut typerä.

Vaihtoehto 2 on se mikä tässä on ollut ongelmana.

Eli teen tuota kautta liittymävaihdoksen, ja perään tilaan sitten sim-kortin vaihdon toisen kokoiseen. KIITOS!!
Itsellä sama ongelma.
1. Nykyinen liittymäni on Telia ja ei ole prepaid
2. Liittymä ei ole saunalahdella vaan Telialla.
Käyttäjätaso 2
Itsellä sama ongelma.
1. Nykyinen liittymäni on Telia ja ei ole prepaid
2. Liittymä ei ole saunalahdella vaan Telialla.


Moikka Hagu77 ja tervetuloa OmaYhteisöön! 🙂 Laittaisitko puhelinnumerosi meille yksityisviestinä @OmaYhteisö-tiimi kautta, niin voisin ihan tarkistaa tilannetta? 🙂

Osallistu keskusteluun