Kysymys

OmaVerkko 3G

  • 30 elokuu 2008
  • 3 kommenttia
  • 1075 katselukerrat

  • Kommentaattori
  • 39 kommenttia
Minulla on 3G ykkönenliittymä voiko sen vaihtaa OmaVerkko 3G liittymäksi.Olen myös mietiskellyt näitä reviiri juttuja.En kyllä saa tolkkua siitä oma saunalahti sivuilta kun vaihtoehtoja tuntuu pääkaupunkiseudullakin olevan jo ties kuinka monta. Asiakaspalveluun on turha soittaa ja maksaa vielä siitä että joutuu jonottamaan yli tunniinkin ennenkuin sinne pääsee,jos pääsee silloinkaan.

3 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Liittymätyyppiä voit vaihtaa ilmaiseksi neljä kertaa vuodessa, eli kolmen kuukauden välein.

Reviirin suhteen katso haluamasi alue kartasta http://saunalahti.fi/gsm/reviiri_saatavuus.php ja sen jälkeen valitset sieltä oma.saunalahti -sivuilta sen. Puhelimessasi on valikossa valittavissa esim nimellä solu tai alueviesti tai tiedotukset sekä niiden näkyvyys. Näkyvyys on kytkettävä päälle ja varmistettava, että siellä on valittuna ainakin solun/viestin tyyppi 50. Tuolla saadaan puhelimen näytölle näkymään tuo reviirialue, vaikka siis PKS20. Voit siten valita silläkin perusteella valita alueen, josta soitat paljon.

Aika sekavasti selitetty, mutta toivottavasti jotain ymmärrettävää oli.
Kiitos vastauksestasi.En tiedä oliko vastaus sekava vai olenko minä ns. tyhmä mutta en vieläkään kyllä ymmärtänyt reviiristä mitään.Asun itse Vantaalla ja haluaisin reviirialueen joka kattaisi ainakin alueet Vantaa,Espoo,Kirkkonummi,Helsinki.Onkohan sellainen reviiri mahdollista valita?Lahtea on ainakin varmaan turha saada tuohon joukkoon mahtumaan..  :-",,,null,null,2012-03-23 12:03:06.0,0
119,8980,8977,8977,1220114975000,8498,0,65667,0,Vs: OmaVerkko 3G ,"

Kiitos vastauksestasi.En tiedä oliko vastaus sekava vai olenko minä ns. tyhmä mutta en vieläkään kyllä ymmärtänyt reviiristä mitään.Asun itse Vantaalla ja haluaisin reviirialueen joka kattaisi ainakin alueet Vantaa,Espoo,Kirkkonummi,Helsinki.Onkohan sellainen reviiri mahdollista valita?Lahtea on ainakin varmaan turha saada tuohon joukkoon mahtumaan..  :-


Katso tuolta Hyviksen laittamasta linkistä Reviiripalvelun saatavuusalueet. Noista saatavilla olevista alueista voit valita itsellesin yhden, eli koko pääkaupunseutua ei voi valita omaksi reviirikseen. Jos tulee soiteltua ympäri pääkaupunkiseutua, niin silloin kannattaa miettiä Fiksu 3G liittymää, missä puhelut maksavat 0,069 euroa / kappale 3G verkossa.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Ja vielä lisäksi, mikäli asiakas asuu juuri kahden Reviiri-alueen rajalla, on mahdollista kytkeä hänelle Asiakaspalvelussa kaksi aluetta. Tämä edellyttää sitä, että samassa paikassa/asunnossa/tms näkyy kahta eri Reviiri-alueen tunnusta.

Itse käytän tuota Reviiri-palvelua hyväksi siten, että kotoa soitan piiiiitkät puhelut Ykkönen + Reviiri -liittymästä, muulloin käytän Tuplapaketti 3G -liittymääni. Käytössäni on siis kaksi eri liittymää ja puhelinta. Kotona käytettävään liittymäänhän riittää peruslaite.

Osallistu keskusteluun