Kysymys

omistussuhteen muutos

  • 19 heinäkuu 2011
  • 9 kommenttia
  • 2241 katselukerrat

Käyttäjätaso 1
Aikanaan isän asiakasnumeron alle otettu oma liittymä (alaikäisenä) ja nyt aikeissa siirtää kokonaan omiin nimiin.

oma.saunalahdessa sitä koitin tehdä ja törmäsin tälläseen tekstiin

"Valitse listalta ne palvelut ja lisäpalvelut joiden omistussuhteen haluat muuttaa. Valitse vähintään yksi palvelu, ja haluamasi lisäpalvelut. HUOM! Maksulliset lisäpalvelut kuten mobiililaajakaista sulkeutuvat eivätkä siten siirry uudelle omistajalle."

Käytössä mob.kaista plus määräaikaisena hintaan 14 /kk. Ei kai ne sitä voi pois ottaa? Mutta mites käy näiden "maksullisten 0 /kk" lisäpalveluiden kuten alle euron päivät kanssa? Kaavake listaa lisäpalveluksi vain saunalahden s-postin. Käytössä vanhempi saunalahti ykkönen liittymä.

En mä muuten mutta tuo laajakaista on vain niin paljo halvempi tällä sopimuksella ku mitä sieltä sais nykyään 🙂 Vaikka nyt sieltä saa tuon 6kk puoleen hintaan tarjous

9 kommenttia

Hei.
Jos liittymällesi on kytkettynä Mobiililaajakaista Plus, ei omistussuhteenmuutosta voi valitettavasti tehdä OmaSaunalahden kautta vaan lomakkeella. Tämä siksi, että sopimuksessa on mukana laite, tässä tapauksessa nettitikku. Lisätietoja ja tarvittavan lomakkeen löydät osoitteesta http://www.elisa.fi/saunalahti/asiakaspalvelu/480/gsm-liittymien-tilaus-toimitus-ja-muutokset/9559/liittyman-siirto-toisen-henkilon-omistukseen/ . Maksuttomat samoin kuin muut maksulliset lisäpalvelut ilman määräaikaa joudut tilaamaan liittymällesi uudelleen, kun sopimus on siirtynyt nimiisi. Voit tilata lisäpalvelut OmaSaunalahden kautta.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3


Maksuttomat samoin kuin muut maksulliset lisäpalvelut ilman määräaikaa joudut tilaamaan liittymällesi uudelleen, kun sopimus on siirtynyt nimiisi. Voit tilata lisäpalvelut OmaSaunalahden kautta.


Meneekös tuo sitten tosiaan niin, että omistussuhteen muutoksen jälkeen MobiililaajakaistaPlussan hinta pompsahtaa ja on muutoksen jälkeen se 20,85 e/kk? Vai saako sen pidettyä ennallaan, koska määräaikaisuus on kesken?Maksuttomat samoin kuin muut maksulliset lisäpalvelut ilman määräaikaa joudut tilaamaan liittymällesi uudelleen, kun sopimus on siirtynyt nimiisi. Voit tilata lisäpalvelut OmaSaunalahden kautta.


Meneekös tuo sitten tosiaan niin, että omistussuhteen muutoksen jälkeen MobiililaajakaistaPlussan hinta pompsahtaa ja on muutoksen jälkeen se 20,85 e/kk? Vai saako sen pidettyä ennallaan, koska määräaikaisuus on kesken?


Hinta pysyy samana koko määräaikaisuuden, eli muutosta siihen ei tule.
Käyttäjätaso 1
niin vain lähti liittymästä kaikki palvelut, ei jäänyt kun sim kortti käteen. Multisimä myöten kaikki kiinni. Soitto aspaan ja uuden nettitikun lupasivat, mutta vanhaa hintaa en saanu takasi.

Ihan mieleenkiinnosta ja haluttomuudesta maksaa 10 koitin oma.saunalahden kautte ja vaihto meni kyllä läpi ilman mitään lomakkeita.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Alkoi ihan kiinnostaa tämä juttu ja soitin Asiakaspalveluun. Kysyin ihan tämmöistä hypoteettista tilannetta itselleni tästä siirrosta, viitaten siihen, että Asiakaspalvelusta saatu tieto on erilainen kuin laskulla. Puhelimeen vastannut henkilö ei osannut sanoa, mutta kysyi joltain "tukihenkilöltä", joka sitten sanoi hinnan pysyvän entisellään. Juteltiin vielä siitä, että kyllähän tässä määräaikaisuuden ehtoinen tulee sitoa molempia osapuolia. Tämmöisessä tilanteessa kuulemma kannattaa ottaa yhteyttä oma.saunalahden kautta ja kirjallisesti selittää kaikki asian puolet.

Toisaalta, minkä aikaa siinä on jäljellä sitä määräaikaisuutta? Tikkua et ilmeisesti saa, mikäli hinta olisi sen 13,90 euroa loppuajan? Käytetyn tikun saa Elisa Shopitista muutamalla kympillä.

edit: onkohan tuossa vaikuttanut asiaan se, että siirto on tehty ilman lomaketta? Lomaketta tulee käyttää, mikäli tuotteessa on mukana jokin päätelaite, tässä tapauksessa Nettitikku.
Käyttäjätaso 1
Määräaikaisuus taisi olla loka-marraskuun vaihteeseen, en muista enää niin tarkasti. Tikulla itsellään nyt suurempaa väliä kun vanha toimii suht hyvin. (eikä a-link wnap(a) tue uutta huaweita muutenkaan 😃 )

Ja jos siirtoon on pakko käyttää lomaketta, miksei sähköistä versiota ole estetty? Vai onko tämä niitä kuuluisia porsaanreikiä. Tunnistautuminenki esimerkiksi kuitenki meni pankkitunnusten kautte.

Olis pitäny etukäteen laittaa kaikki kysymykset oma.saunalahteen (näin jälkiviisaana) mutta ku ei mitää mistää tiedä ennenku koittaa.

Mutta lähinnä se mikä itseä nyt kiinnostaa, olisiko mob kaistan hinta jäänyt tuohon  14 lopullisesti määräaikaisuuden päätyttyä, vai voiko se nousta tälle nykyiselle 21 tasolle. Jos hinta nousisi niin tämä nykyinen tilanne on parempi kun saunalahden kauppaamaa 0.5 vuotta puoleen hintaan tarjous päättyy 15 päivä. Mutta ajan kuluessa 14 liittymä on paljonkin halvempi.

Pitää laittaa oma.saunalahteen viestiä ja selvittää nyt oikein kunnolla.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3


Mutta lähinnä se mikä itseä nyt kiinnostaa, olisiko mob kaistan hinta jäänyt tuohon  14 lopullisesti määräaikaisuuden päätyttyä, vai voiko se nousta tälle nykyiselle 21 tasolle. Jos hinta nousisi niin tämä nykyinen tilanne on parempi kun saunalahden kauppaamaa 0.5 vuotta puoleen hintaan tarjous päättyy 15 päivä. Mutta ajan kuluessa 14 liittymä on paljonkin halvempi.

Pitää laittaa oma.saunalahteen viestiä ja selvittää nyt oikein kunnolla.


Ihan mielenkiinnosta voisit laittaa siitäkin vastauksen tänne.
Hei,

tässä on ilmeisesti käynyt asiakaspalvelussa joku väärinkäsitys. Oikaisemiseksi suosittelen yhteydenottoa Oma.saunalahden kautta.
Määräaikaiset palvelut siirtyvät omistussuhteenmuutoksessa myös uudelle omistajalle samalla hinnalla ja samalla sisällöllä, kuin palvelu on ollut alkuperäisellä omistajalla.
Palvelun hinta tai sisältö eivät muutu ja tämä koskee kaikkia määräaikaisia lisäpalveluita.
Lisäpalvelut, jotka ovat toistaiseksi voimassa olevia, niin nämä jäävät muutoksen yhteydessä pois.
Käyttäjätaso 1
Nyt sain vanhan sopimuksen takaisin vanhalla hinnalla. Ja pitäisi pysyä määräaikaisuuden päättymisen jälkeenkin. Vielä kun multi sim kortti aktivoituu niin pääsee taas surffaamaan normaalisti :)

oma.saunalahteen oli taas vaihteeksi ilmestynyt käyttäjätieto omalla nimelläni omalle liittymälleni ja väärä laskutusosoite. Luultavasti (taas) pieleen menneellä copy pastella otettu vanhoja tietoja 😃
kyllä voi olla säätämistä yhden puhelinliittymän kanssa. mutta eiköhän tämä tästä. Pääasia että asiat selvisi.

Osallistu keskusteluun