Kysymys

On tainnu megareilu "väsähtää"

  • 10 joulukuu 2012
  • 11 kommenttia
  • 1253 katselukerrat

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
2.73 / 0.61 töks töks töks....:smileyhuh:

Vain kaunis muisto entisestä 😞

11 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Onko joku luvannut maksiminopeuksia?

Mobiiliverkon yleinen vaihteluväli maksiminopeuden liittymällä on 0.4-10M :)

Itselleni hyvin riittää Reilun 2M/2M.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Totta mooses,täysillä etiäppäin. Sulle voi riittää vaik 1, mut mä oon vikkelä "vanha rouva" ja pitäähän sentään mun vauhdissa pysyy. Oisin ottanu hitaamman ja halvemman,jos ei olis mitään välii.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Mobiiliverkossa nopeus voi vaihdella sijainnin, verkon kuormituksen, sään tai vaikka muun seikan mukaan.

Valitettavasti hakemaasi käyttöön ei mobiiliverkko ole paras vaihtroehto, koska operaattorit eivät voi luvata suuria nopeuksia.
Käyttäjätaso 5
hpguru kirjoitti:
Mobiiliverkossa nopeus voi vaihdella sijainnin, verkon kuormituksen, sään tai vaikka muun seikan mukaan.

Valitettavasti hakemaasi käyttöön ei mobiiliverkko ole paras vaihtroehto, koska operaattorit eivät voi luvata suuria nopeuksia.

Miksi tätä sitten yleensä myydään?

Itsellä ihan samanlaiset kokemukset Nopsasta, onneksi en maksakaan siitä kuin 2€ / kk, ei se ole nykyisellään enemmän arvoinen. 
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Hei,

Kiitos kysymyksestä.

Oma näkemykseni miksi mobiiliverkon liittymiä myydään on tämä: ihmiset haluaa olla netissä silloinkin kun kiinteää ei ole saatavilla. Yleensä esim. rannalla et voi käyttää sellaista ja on turvauduttava mobiiliin liittymään.

Näitä liittymiä myydään, koska ihmisilla on tarve niihin.

Kuten sanoin, mobiililiittymä ei ole missään nimessä vaihtoehto tai korvike kiinteälle, joten kiinteästä ei kannata luopua helpolla. Hyvinkin toimiva mobiililiittymä häviää kiinteälle liittymälle. Mikäli tuntuu, että mobiiliverkon nopeudedt ovat riittämättömiä, kannattaisi minusta alkaa miettiä asiaa uudestaan. Mitä nopeutta ihmiset odottavat 13,90 eurolla kuussa?

Jos 2M/2M on hidas, niin se on voi voi. Itse en tiedä mitään palvelua, joka vaatisi enempiä kuin 2M.
Käyttäjätaso 4
No mulla ainakin iPhone 5 puhalsi tänään 16 M / 1 M speedtest.net -applikaation mukaan. Liittymä nyt MegaReilu 3G.
Eihän sitä kiinteää saa puhelimeen (paitsi Wlanin kautta eikä sekään ole kiinteä);)

Tarve  nopeaan yhteyteen on sitten jokaisen oma asia.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Niinpä niin, olihan mulla siinä aiemmassa liittymässä nopsa ja pyöri lähes aina 9:ssä ja siitä ylöspäin. Nyt kun on MEGAreilu, missä pitäisi nopeuden olla suunnilleen samaa luokkaa(tai ainakin niin oon ymmärtäny). En sitten tiedä johtuuko nopeus siitä, mistä kaikki muutkin reilun myötä tullee ongelmat ja niitä todella alkaa olla ihan liikaa lyhyellä aikavälillä.

Mun pitikin kans kysyy, et miten luuriin saa kiinteän yhteyden, mut antero kerkes ekaks. Ehkä tampereel sekin onnistuu :)

Ja sillä kahella pystyy kuuntelee hyvin : http://www.youtube.com/watch?v=2SZsugBvOzs

No nyt vähän nopeus noussu, mut ei nyt vielä silti liki sitä vanhaa. Tää tais olla ns. se huono ostos ja missään tapauksessa ei kyllä kannata normihintaa sitten aikanaan maksaa.

Kotona läppäreissä ja muissa on kyllä ihan kiinteäyhteys, eikä mitään "mölkkylöitä".
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
Nopeuden vaihtelut on suuria operaattoreiden välillä eri puolilla maata.

Muutama vuosi sitten minulla oli Saunalahden mobiili ja se toimi hyvin.. (siellä missä pääasiassa käytin).. noin 6 kk mutta sitten nopeus romahti eikä ole vieläkään palautunut entiselleen (yli 1,5 vuotta).

Siihen aikaan kun Saunan mobiili toimi niin Soneran nopeudet olivat jotain etanavauhtia eli suurunpiirtein ne mitä Elisan verkosta nyt saa. Tällä hetkellä Soneran verkosta saa jopa yli 15 megaa ja yleisemmin se on noin 3-6 tasolla ja sillä minä ainakin tulen toimeen.

Tilanteen muuttuvat ja eri operaattoreilla verkon parannukset ovat eri tahdissa joten kytkysopimuksilla olet "pallo jalassa" sen 24 kk ja ohimoita kiristää.

Kannattaa aina tapauskohtaisesti harkita tekeekö pitkiä sopimuksia vai toimiiko varman päälle ja hankkii aina sen mikä sillä hetkellä toimii parhaiten.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
No minä en ole "pallo jalassa", joten vapaa veivaamaan. En kuitenkaan vaihtaa haluais,toivn vaan että ongelmat saataisiin hoidettua ja niistä infottaisiin asiakkaita. Info ei ikävä kyllä ole niitä parhaiten onnistuneita,mutta eiköhän sama ole muillakin operaattoreilla. Tänään kotona katottu luurilla nopeus ja aamulla oli 12.06/1.50. Nyt hgin keskustassa 13.06/2.45. Näillä hujakoilla voisi pyöriä, mutta 2 on jo kyllä mun mielestä liian vähän hintaansa nähden. Tämä tietty vaan mun mielipide. Tai ehkä mun pitäs alkaa yöeläjäks,jos homma toimii sillon,kun puoli kaupunkia nukkuu. Siksihän aikanaan nopeemman yhteyden otin,kun hitaammalla sai kattella maisemia ikkunasta ja luuriakin vaihdettu että jaksais pyörittää nettiä. No pitää kattoo putooko taas kohta 2:teen,kun ihmiset heräilee ja lähtee liikenteeseen. Vaihtoonhan tää liittymä jossain kohtaa on pakko mennä,jos ongelmat ei selviä tai niitä ei saada korjattua,siis niitä muitakin ongelmia,mitä megareilun myötä tuli. Viimeistään vuoden päästä,jo pelkän hinnan takia vaihtuu ja jos pitää aikasemmin vaihtaa,niin se johtuu sitten operaattorin toimenpiteistä. Palatahan voi takasin,sitten kun homma toimii.
Ite vaihoin "kiinteen" Nopsan DNA: L:ään 6 vko sitten ko alko jumit ottaan päähän.

Ja lisänä vikailmoitus jonot ja asenne "oletko tarkistanut..." ***tu nää palikat ja pulikat toiminu vuosia (Sonera) ja Sauniksella just vuosi oli tullu täyteen. Hain DNA:n simmin E353:een (Sauniksen, josta lukittus pois), eikä oo nyt sen 6 vkoa yhtään pätkiny vaan pysyy verkossa vaikka jäis pariksi minuutiksi välillä Hesaria lukemaan.

Enää en ota kytkyä mihinkään suuntaan, vaan simmi vaihtuu justiinsa, jos ei yhteydet pelaa.

Aina vähän ihmetyttäny, ettei vanhoista asiakkaista kiinni pitäminen oo oikeen kenenkään juttu.

Toista se on tuolla keski-Euroopassa, missä vielä ajatellaan, että tyytyväinen asiakas on kaikkein paras mainos !

Osallistu keskusteluun