Kysymys

Ongelma puheliittymässä - miten soitan ja raportoin?

  • 8 toukokuu 2012
  • 7 kommenttia
  • 1160 katselukerrat

  • Uusi OmaYhteisön jäsen
  • 2 kommenttia
Koko perheen puhelimet menivät mykäksi. Saunalahti neuvoo soittamaan häiriöpalveluun. Milläs soitat? Onko muita yhteydenottokonsteja?

7 kommenttia

Sama ongelma täälläkin, eli et ole ainoa. Hieno asia, että yksityiset ihmiset eivät voi tehdä häiriöilmoitusta viestillä, vaan se on pelkästään yrityksille. Loistavaa palvelua kerrassaan. Helppo soitella, kun verkko on nurin.
Tämä onkin hauska vika. Puhelut toimii kadun toisella puolella, mutta kun tulee pihapiiriin, verkko katoaa. Olemme siis pimeyden rajamailla.
Aika outoa kyllä. En ole itse lähtenyt pihalle koittamaan mahtaisiko jostain löytyä kuuluvuutta, mutta täällä Tampereen perukoilla on jo pari tuntia ollut linjat poikki (ainakin minulla).
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Valitettavasti MM-lätkän aikana häiriölomakkeet netissä ovat kiinni niiden ylikuormituksen vuoksi, mitä en kyllä ymmärrä, sillä Viihteestä voi kyllä tehdä toimiva jos haluaa... Valitettavasti häiriöilmoitusta ei voi vähään aikaan tehdä netissä... Jos ei ole mahdollista lainata luuria joltain tai saada ulkoa kenttää, ei auta muu kuin odottaa. Muistattehan, että viasta, joka ei johdu käyttäjästä - on mahdollista saada hyvitystä puhelinkuluista. Tästä on kuitenkin oltava yhteydessä asiakaspalveluun.

Valitettavasti en voi luvata hyvitystä tai että sellainen annetaan ylipäätään, mutta ainakin mielestäni viasta pitäisi voida ilmoittaa veloituksetta, ellei ole itse vian aiheuttanut verkkoon. Ainakin laskutussotkuissa Saunalahti hyvittää puhelinkulut. Ainakin itse vaatisin asiakkaana hyvitystä puhelinkuluista, ainakin jonotuksesta maksulliseen tukipuhelimeen.
Tämä vika on Hervannan suunnalla.
Samalla suunnalla asun itsekin. Vieläkään ei ole yhteys palaillut. Vaikken nyt tähän aikaan enää puheluita odotakaan, niin kummastuttaa se silti.
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +1
pekcafe kirjoitti:
Koko perheen puhelimet menivät mykäksi. Saunalahti neuvoo soittamaan häiriöpalveluun. Milläs soitat? Onko muita yhteydenottokonsteja?

Käyt hakemassa toisen operaattorin prepaidin ja soitat sillä... :smileyundecided:

Mutta vakavasti ottaen, tässäpä tämä nykyäjan ongelma. Et voi ladata netistä internet-avustajaa jos ei netti toimi, tai soittaa vikapalveluun jos puhelin ei toimi. Ei auta kuin mennä johonkin muualle soittamaan tai soittaa kaverin puhelimesta..

Osallistu keskusteluun