Kysymys

Onko Elisa poistanut verkkovierailun Saunalahdelta?

  • 17 lokakuu 2012
  • 54 kommenttia
  • 7817 katselukerrat


Näytä ensimmäinen kirjoitus

54 kommenttia

Käyttäjätaso 1
hpguru kirjoitti:
Sen verrann täytyy kokemuksia jakaa tuosta Huaweista, että sillä ei ole verkko tippunut taikka puhelut katkeilleet eli vika oli Motorolan ohjelmistossa ICS 4.0.4.


Voihan ongelma toki olla ohjelmistossakin, mutta kun joillakin käyttäjillä joilla on iPhone tai Nokia on esiintynyt ongelmia, niin tuskin vika on Saunalahti+Android.... Kyllä on mennyt ihme kikkailuksi tämä älypuhelimien kanssa toimiminen. Kun oli Nokia 3110 käytössä vuonna 97 tai 98, niin ongelmia ei ollut.
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
irritus kirjoitti:
Saunalahden sim-kortit yrittävät väkisin vääntää 244 05 ja 244 91 verkkojen nimeksi "Saunalahti". Eri päätelaitteet reagoivat tähän eri tavoin. Nokia 2110 ei mene halpaan, se näyttää TELE ja RADIOLINJA niin kuin pitääkin.

Nimenomaan noin ei pidä näyttää. Eihän tuollaisia verkkoja ole olemassa. Se, että SIM-kortilla voi vaihtaa verkon nimeä on nimenomaan tarkoitettu sitä varten, että nimiä voi vaihtaa niiden muuttuessa. Se, että Saunalahti tekee tässä jotain tyhmää on eri asia. Koko Saunalahden virtuaaliverkkopelleily on anakronista ja suunniteltu aivan eri markkinatilanteeseen.On älytöntä, että käyttäjä ei voi tietää, miten puhelimet suhtautuvat tähän ja miten puhelimen roamingestot toimivat.
Pöytägesmissä koreilee teksi FI radiolinja. Nostalgiaa ny sit. 😃
Käyttäjätaso 2
Nyt on tämän asian suhteen ainakin jotain muutosta tapahtunut Nokia Asha 302-mallin viimeisimmän päivityksen myötä (versio 14.92).

Puhelin näyttää olevan nyt Saunalahden verkossa omassa verkossaan ja nyt onnistuu puhelimen päivityskin suoraan puhelimella kun puhelin ei kuvittele enää olevansa vierasverkossa.

Jotain on siis softaan korjattu vaikka Nokian teknisen tuen kanssa keskustellessani viime syksynä sanoivat, että puhelimen päässä ei asialle voi tehdä mitään ja asia on täysin operaattorista kiinni. Ei se vissiin sitten ihan niin ollutkaan...:smileyshocked:

Osallistu keskusteluun