Vastattu

Onko Saunalahti Norppa+ ja 384 datapaketti hyvä?

  • 10 tammikuu 2011
  • 11 kommenttia
  • 2517 katselukerrat

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
  • Entinen OmaYhteisön jäsen
  • 14255 kommenttia
Hei,

Asiat etenee Soneralla. Sain 24 kk sopimuksen purettua ja maksettuani sen, saan puhelimen salauksen purkukoodin (?). Kuitenkin, uusi liittymä rajattomalla datapaketilla noin 384 kbps/s nopeudella pitäisi saada ja tietty mahdollisimman edulliset laskut. Saunalahtea muutama suositteli, mutta kannattaako? Kertokaa hyviä/huonoja kokemuksia.

Käsitin, että DNA:lla on huono kuuluvuus verkossa, joten liittymän ottaminen sieltä ei ilmeisesti kannata. Soneraa nyt ei kannata edes ehdottaa, juuri olen jättämässä sen. Sonera lupasi jättää liittymäni käyttöön niin kauaksi aikaa kunnes päädyn itse lopettamaan sen (kun numero vaihtuu, operaattorit hoitaa keskenään).

Nyt mietinkin onko Saunalahti hyvä valinta? Netissä luin, että monella olisi laskutusongelmia, pitääkö tieto paikkansa? Kaikki ehdotukset tervetulleita, joku liittymä tässä viikon sisään pitäisi kuitenkin hankkia.
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi hpguru 17 tammikuu 2011, 18:03

Norppa+ ja Mobiililaajakaista Mini tilattu.
Katso alkuperäinen viesti

11 kommenttia

Kannattaa katsoa ensin DNA:n kuuluvuuskartasta millaista verkkoa se näyttää, koska monella paikkakunnalla on paremmat yhteydet DNA:lla kuin Elisalla tai Soneralla.
Löytyy siis ihan www.dna.fi
Laskuissa ei ole varmasti ongelmia sen enempää kuin muillakaa. Tosiaa kuuluvuuskartasta kannattaa katsoa miltä näyttää verkko siellä missä yleensä käytät ja jos on reilusti 3 g alueella ,niin hyvä homma. Minun tytöllä on samanlainen nopeus 384 ja tyttö  kuuntelee netistä täyttä häkää musiikkia  ,parhaillaa 100 tuntia kuukaudessa 🙂
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
3G:tä näytti Tampereen alueelle. Pyöräilen paljon, joten pitäisi saada Spotify-netti kännykkään. Pitäisi siis olla hyvä erilaisissa paikoissa. Elisan verkko näytti pienellä tutkailulla laajemmalta, en hirveästi varmaan käytä tuota kuin Tampereella ja ympäristökunnissa, joskus ehkä jossain muuallakin.

Tietysti noissa haja-asutusalueilla on aika vähän hyviä nopeuksia juuri millään operaattorilla, mutta harvoinpa siellä tulee poikettuakin. DNA:lla on esimerkiksi Kylmäkoskella näyttäisi olevan 3G, jota ei Elisalla ollut tarjota. Mitä sitten kannattaa hankkia, kun pääasiallinen käyttö suurkaupungissa ja ympäristökunnissa?

Ne on niin erilaisia, ettei tässä osaa oikein päättää. Saunalahdella halvempi kk-maksu, DNA:lla 9,99 euroa saman nopeuden netistä, tosin pari ensivuotta 2,95 euroa. Saunalahdella tuo 384 olisi viiden euron paikkeilla. Itse olen kääntymässä Saunalahden puolelle, mutta DNA on kyllä ollut kysymyksessä jonkin verran.

Tuota Elisan verkkoa moni kehunut, joten se ehkä kallistaa enemmän tuota vaakaa Saunalahden puolelle.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Eipä DNA ainakaan kuulu kunnolla Koillis-Tampereella (Takahuhti-Linnainmaa). Nopeus DNA:n verkossa enintään edge.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Kiitos tiedosta. Itse asustan Multisillan lähellä Peltolammilla ja vaaka kallistuu Saunalahden puolelle enemmän. Täytyy siis sellainen ilmeisesti hankkia, jahka Sonera hoitaa lukituksen poiston puhelimesta ja Saunalahti sitten numeron siirron.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Maksoin tänään Sonera-laskun, jossa koko laitesumma, sakkomaksu jne. mutta kertokaa koska voin hakea Saunalahdelta numeronsiirtoa? Voinko heti nyt tilata numeronsiirron? Kannattaako odottaa vielä parisen päivää, että Soneralta tulisi jotain vahvistusta (esim. laskun maksu tulee Nordeasta Pohjolaan)?

EDIT: Soneran laskun mukaan laitesopimukseni on voimassa 10.1.2011 saakka eli tarkoittaako tämä, että voin heti tänään tilata Saunalahdelta numeronsiirron, nettipaketin mobiilikännykkään ja Norpan? Onko laite lukittu vielä Soneran liittymiin vai onko niissä nykyään ainoastaan valvonta, että käyttää Soneran liittymää?
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Norppa+ ja Mobiililaajakaista Mini tilattu.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Saunalahden mukaan siirto numerolle tapahtuu 2.2. klo 16.33 aikoihin. Sitä odotellessa...
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Kohta vuosi täyttyy.  :-*

Pusu Elisalle, hyvin on toiminut kaikki, jatketaan samalla operaattorilla jatkossakin!  ;)

Voi, kunpa olisin voinut vaikuttaa liittymäasioihini jo aiemmin. Yhdeksän tuskallista pakkovuotta Soneran kanssa...

Kiitos Saunalahti!
Käyttäjätaso 2

Kohta vuosi täyttyy.  :-*

Pusu Elisalle, hyvin on toiminut kaikki, jatketaan samalla operaattorilla jatkossakin!  ;)

Voi, kunpa olisin voinut vaikuttaa liittymäasioihini jo aiemmin. Yhdeksän tuskallista pakkovuotta Soneran kanssa...

Kiitos Saunalahti!


Hei hpguru!

Kiitos itsellesi. Toivottavasti olet jatkossakin tyytyväinen palveluumme sekä tuotteisiimme.

Ruusujakin on aina välillä kiva saada  :)

Anne /SL
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Ja vuosi täyttyi eilen. Suosittelen Saunalahtea kaikille.

Vuoden aikana en ole kertaakaan soittanut asiakaspalveluun (koska kaikki on toiminut)! Verkko on toiminut paremmin kuin muualla. Täydet palkit kotona Elisalla, DNA:lla verkko katoaa keittiössä eli yksikin olematon palkki poistuu ja puhelu katkeaa. Soneralla 1-2 palkkia 3G. Elisalla 3G. DNA:lla EDGE. Todella surkea tuo DNA. Sonera menettelee, mutta kun paras verkko tarjoaa aina 5 palkkia.

Elisan verkko on riittävän hyvä Tampereella kiitos siitä ja kiitos Saunalahdesta kaikille. Mukavaa, kun ei tarvitse datasiirtomääriä tuijotella vaan netissä voi vain olla.

Hauskaa talvenjatkoa Saunalahden ja Elisan väelle!

http://imageshack.us/photo/my-images/818/wp000012j.jpg/ ' TARGET='_blank

Osallistu keskusteluun