Vastattu

Operaattorin vaihdon peruutus

  • 9 June 2019
  • 5 kommenttia
  • 4602 katselukerrat

Hei. Kävin eilen Gigantissa ja tarjosivat hinnaltaan mieleisen liittymän telialta. Lupasivat kaupanpäälliseksi panssarilasinkin. Tartuin siis tarjoukseen. Mitä teen kun Elisa tarjoaa samalla hinnalla ja samanlaisella paketilla liittymää? Haluan siis jatkaa Elisalla. Jos vastaan Elisan tarjoukseen kyllä, niin käynkö vaan Gigantissa maksamassa panssarin hinnan? En saanut yhteyttä Gigantin asiakaspalveluun niin ajattelin jos joku osais mua nyt neuvoa. Elisan tarjous voimassa puoleenyöhön.
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi hpguru 9 June 2019, 20:53

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

5 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Hei.

Vastaa tarjoukseen kyllä ja siirto peruuntuu.

Telia ei voi pakottaa sinua siirtymään heille, vaikka olisi määräaikainen uusi tarjous heillä, koska numero ei ole fyysisesti Telialla. Elisa omistaa numeron, eikä se vapaudu Telian käyttöön, jos jäät Elisan asiakkaaksi vastaamalla kyllä. Vastaa KYLLÄ saman tien, jotta saat tarjouksesta kiinni.

Yksi syy olla siirtymättä Telialle. Telia EI maksa yhteisöveroa Suomeen.

Ja löytäisin 99 muuta syytä olla siirtymättä Telialle, mutta kukaan teistä ei jaksaisi lukea...

Elisa, DNA, kaikki huippuvaihtoehtoja Telialle, kokemusta on!

Nyt soi Noisecontrollers - Infinity (Radio Edit).

Hyvää illanjatkoa!
Kiitos paljon tuosta vastauksesta. Juuri äsken vastasin Elisalle myöntävästi. Kävi miten kävi.
Lähinnä mietin että tuleeko jotain ylimääräisiä kuluja Telialta kun oli tuo kaupanpäällinenkin.
Olin siis eilen menossa ostamaan panssarilasia luuriini, en vaihtamaan liittymää. No jää nähtäväksi... kai sieltä Gigantista sitten perästä jotain kuuluu.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Ainoa mitä voisin kuvitella, joutuisit palauttamaan kaupanpäällisen. Tai lunastamaan sen. Onko kaupanpäällinen jo toimitettu? Jos se on jo puhelimessa kiinni ja Telian liittymän kanssa sen sai ilmaiseksi, niin käyt vain maksamassa sen kaupanpäällisen. Tuskin siinä mitään ongelmaa, jos olisit ostanut sen joka tapauksessa, Gigantista tai muualta. En usko, että tulee sanktiota.

Gigantissa on lisäksi 50 vuorokauden palautusoikeus, joten saat sen panssarilasin myös palautettua, jos et ole tyytyväinen tai löydät jostain muualta halvemmalla.

Ysätäväni tilasi panssarilasin Aliexpressistä muutamalla eurolla posteineen, oli kohtuu laadukas, joskaan ei kovin täydellisesti sopinut puhelimeen ja myöhemmin meni rikkikin kahtia. Tiedä sitten miten laadukkaita panssarilasit Suomessa ovat, kiinatavaraa nekin kaiketi.

Nyt soi Psyko Punkz - Enjoy The Ride (Radio Edit).
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +15
Itse en kyllä aktiivisesti kyselisi Gigantista panssarilasin kotaloa. Varmasti ottavat yhteyttä, jos haluavat siitä maksun. Maksat sitten, jos pyytävät.

Mulla on puoli vuotta S8:ssa ollu screenorin panssarilasi. Ei ole naarmuja tullut. Pienesti tuntuu lasi aiheuttavan kosketusherkkyyden laskun, erityisesti uutena.
Kiitos hyvistä neuvoista. Valitsin Elisan tarjouksen ennen puoltayötä. Sieltäpäin ei ole kuulunut mitään. Telialta tuli kylläkin juuri ilmoitus että pian tulee viesti siirtoajankohdasta. Hmmmm.....
Sen näytönsuojan herkkyyttä pystyy säätämään joissakin puhelimissa. Itselläni Samsung A 7 ja siinä tuo ominaisuus on.