Kysymys

Paketin vaihto/lopetus/siirto

  • 2 helmikuu 2016
  • 2 kommenttia
  • 499 katselukerrat

  • Uusi OmaYhteisön jäsen
  • 0 kommenttia
Haluaisin tietää veloitettavista hinnoista. Jos vaihdan liittymäpakettia tai siirrän palvelupaketin toiselle operaattorille, miten liittymämaksu veloittuu? Jos käytössä on kuukausimaksuinen 4G Tarkka liittymä, josta tulee kuukausittain sama hinta ja vaihdan paketin toiselle operaattorille tai lopetan paketin niin veloitettako koko kuukaudelta kuukausimaksun vai jos lopettaisin liittymän kesken kuukautta, tuleeko siitä vain osa maksettavaksi?

Kiitos vastauksesta. 

2 kommenttia

Käyttäjätaso 4
Jos on esim 24kk tai 12kk sopimus tehty, on operaattorilla oikeus veloittaa kuukausimaksut sopimusajalta joitakin poikkeuksia lukuunottamatta, tässä aspa kuitenkin huomattavasti mua viisaampi, kannattaa ottaa yhteyttä jos tarvitsee.

Kesken kuukauden lopettamisen kohdalla, lienee nykyään loppulasku päivämäärän mukaan, tosin jos loppulasku jää alle (en muista euromäärää, olisiko ollut 10?) alle, loppulasku saattaa tulla kolmekin kuukautta myöhemmin. Aspa tahi Elisalainen tähänkin parhaiten osaa vastata, mulla tiedot omasta kokemuksesta viime vuoden loppusyksyltä.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Tervetuloa Palstalle
  • ?! 🙂 Jos sulla on Tarkka-liittymätyyppi, menee laskutus seuraavasti:

    Jos esimerkiksi numerosi siirtyisi tämän kuun puolivälin jälkeen toiselle operaattorille, laskutetaan sulta koko helmikuun kuukausimaksu mikäli se lasku on jo ehtinyt muodostua. Tarkka-liittymässä kuitenkin puhelut ja viestit laskutetaan käytön mukaan ja se lasku tulee aina jälkikäteen, eli helmikuussa tehdyistä puheluista ja viesteistä tulee vielä erillinen lasku maaliskuussa. Tällä laskulla sitten samalla hyvitetään yleensä se ylimääräinen osa laskutetusta koko helmikuun kuukausimaksusta jos liittymä on siirtynyt kesken kuukautta pois.
  • Osallistu keskusteluun