Palautetta palveluista

  • 19 marraskuu 2016
  • 30 kommenttia
  • 3205 katselukerrat


Näytä ensimmäinen kirjoitus

30 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5

MIksei siis tarjoilla jokaiselle jotakin, eli olisi mistä valita.Siksi, että se olisi mahdotonta tarjota jokaiselle oma räätälöity liittymä. Hetkenpäästä huomasit, etteä ei tämä olekaan hyvä, eikuin räätälöimään uudestaan.hpguru kirjoitti:5G-liittymiä on tullut paljon, mutta samalla alhaisemmasta päästä hävisi. Tämä nostaa hintatasoa. Datarajoilla voisi laskea hintatasoa, jotka käyttävät paljon, maksavat myös investoinnit.
Meinaatko, etten maksa jo nyt niitä investointeja, perheessä on 2 puheliittymää (Huoleton 4G 50M ja Huoleton Premium+ 300M) 38,46‬ €/kkhpguru kirjoitti:He, jotka eivät kuluta verkkoa reilulla kädellä, palkitkaa porkkanalla. Halvemmalla hinnalla.
Saunalahti Tarkka Perus: 1Mbit/s 12,90 €/kk siinä sulle porkanaa.hpguru kirjoitti: Ratkaisu on helppo. Datakatto.
Onneksi ei ole datakattoa.


Maksat investointeja, mutta siinäpähän maksat. Niin pitääkin.

Jotka emme käytä 1 000 Gt/kk, kuten monet, maksamme samat liittymät halutessamme nopeutta. 1 Mbps ei ole optimaalinen. Rajaton, kyllä. Mutta eikö peruskäyttäjillä ole oikeutta parempaan netin nopeuteen? Saunalahti Tarkka Perus on KALLIS. Siis KALLIS, KALLIS!!!

DNA tarjoaa saman 6,90 eurolla kk. Onneksi on datakatto. Kilpailijalla.

Elisa menettää vähän verkkoa käyttävät asiakkaat, lopulta Elisan verkkoon jäävät datarohmut, jotka sitten maksavatkin kaikki rajattomuudet ja hinnat vaan nousevat. Ehkä heräätte sitten, kun peruskäyttäjät eivät enää subventoi teidän rajattomia iloja... No, tulevaisuus toden sanoo.

Nyt soi Cryex - Guns Up (Radio Edit).
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5

Maksat investointeja, mutta siinäpähän maksat. Niin pitääkin.

Saunalahti Tarkka Perus on KALLIS. Siis KALLIS, KALLIS!!!
DNA tarjoaa saman 6,90 eurolla kk. Onneksi on datakatto. Kilpailijalla.


Tottakai maksan, itsehä olen liitymämme valinnut.
Datarohmu, n, 30-50 Gt/kk ei tosiaankaan ole rohmuamista, se nopeus vaan nyt sopii meille.
Sun kannatta jäädäkkin sinne DNAlle, halvalla kun saat.

Nyt EI soi mikään.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5

Palautetta Elisan palveluista.

Meillä oli kolmen liittymän hinnat nousseet kilpailijalla D. Parin euron korotus tuntui huokealta, mutta ajateltiin maksaa 2 kk ajan, kun luultiin että ei mitään sen halvempaa tule. Maksettiin siis 6,90 aiemman 0.25M etanadatan sijasta. Palaute onkin siinä, että Elisa ei ole parilla eri pisteellä käytyämme halunnut edes neuvotella koko asiasta. Kolme liittymää teille tuntui olevan sellainen asia, että elkää häiritsekö… mieluummin otetaan paketilliset ostajat ensin.

Elisan myyjä kysyi ensin iloisesti, että totta kai otamme kolme liittymää meille. Hän alkoi puhumaan kovaan ääneen siitä, että HUOLETON 10M kaikkiin kolmeen liittymään 14,90 kk normaalisti 26,90 euroa. Kun me kerrottiin, että kipurajamme on n. 5 euroa ja nykyinen liittymämme oli 6,90 parin euron hinnankorotuksen takia, myyjä ei ollutkaan enää niin hyväntuulinen. “Meillä ei ole muuta kuin paketteja, jos ette niitä halua, niin ei sitten”.

Miksi ottaisimme yli kaksi kertaa kalliimman liittymän, kuului kysymys. Myyjänne sanoi heti, että no sitten meidän halvin liittymä on tämä 7,90 maksava perusliittymä. Kysyin, onko siinä 0.5M netti, 2.5 Gt EU ja muu jämptisti käytön mukaan. Itse asiassa se on vain simmi, ei nettiä… Me kysyimme älypuhelimeen ja olet tosissasi? Voidaan kyllä hinnasta neuvotella… jos kolme liittymää siirrätte… siis tänne meille Elisalle. Halvemmalla. Minä sanoin heti.

Neuvotelkaa myös netistä, EU-datasta ja 4G:stä. Toisella Elisan tiskillä palvelu oli hieman parempaa, ehdotettiin latausliittymää. 4,94 eurolla ja siinä oli tämä 0.5 Mbps rajaton. Mobiililaajakaista Mini. Kysyin heti onko 4G:ssä, toimiiko EU:ssa 2.5 Gt kk ja onko yhtä kattava toimivuus ulkomailla kuin laskuttavilla? Pitkän ympäripyöreän jargonin jälkeen hän suostui sanomaan, että on vain 3G, ei EU-dataa ja toimivuus ei ole kovin hyvä ulkomailla.

Mentiin seuraavaksi Telialle, siellä myyntitykki oli asiallinen, mutta koomikkomainen. Hän ehdotti suoraan että meidän halvin liittymä on 7.90 etanadatalla eikä lähtenyt neuvottelemaan muista liittymistä. Hänen mukaansa D:n liittymämme normaalihintaan, joita kolme kappaletta taloudessa, euroa halvemmalla oli LIIAN HALPA. Minä kysyin, liian halpa? Käytätkö, tai oletko tottunut käyttämään LIIAN KALLIITA liittymiä? Telian ständillä oli ainoa myyntitykki, joka kyseli voisiko myydä jotain muuta esim. Sport-paketteja, ja onko muut nettiasiat kunnossa. Lähdin.

Lähdin kun kuulin, että “€0 50 megan kiinteä on mnun vaikea halventaa, päivänjatkoa”.

Hän vielä sanoi, että “sait sen alle viis euro vuodeksi, ei varmaan myydä kaikki kolme liittymä, ei myydä meilläkää nuin halvalla ja mitkä ne alle euron päivät, ei semmosii oo meilläkään”.

Siis ainoa tapa oli tämä D-operaattori, joka laski 6,90 hinnan parilla eurolla, ominaisuudet huiput ja 4 snt halvempi kuin latausliittymä vastaavalla nopeudella, mutta huonommalla toimivuudella/sisällöllä. Palaute Elisalle, lakatkaa hinaamasta liittymiä ylöspäin. Mielestäni kolmen liittymän mahdollisuus annettiin teille hoitoon, mutta teillä oltiin valmiita neuvottelemaan netittömästä liittymästä älypuhelimeen että painuisi alle vitosen. Kun me saatiin Chatilla painumaan netillisen liittymän alle vitosen, kaikki kolme sisältävät myös alle euron päivät ilmaiseksi, EU 2.5 Gt, 4G 0.5M… Siis ei ollut järjen hiventäkään vaihtaa!

Käynnistä Telian ja Elisan KAHDELLA tiskillä sai mielikuvan, että Elisa ja Teliakaan ei oikein asiakkaita halua… vaan neuvotellaan mieluummin sellaisten kanssa, jotka on valmiita maksamaan paketeista turhaa. Valitettavasti operaattoreiden uusmyynnissä valikoima siirtyy yhä enemmän ja enemmän pakettihinnoiteltuihin laskutusliittymiin , jossa hinta on sama käytöstä riippumatta. Sellaisella ei voi säästää itse mitään vähentämällä esim. tekstiviestien määrää tai keskittämällä puhelut viikonlopuille. No onneksi vielä on muutama käytön mukaan laskutettava liittymäkin jäljellä ja sitten on niitä prepaideja, joita ei laskuteta ollenkaan, vaan asiakas lataa vain niihin saldoa tai paketteja. Tällainen liittymä voi sopia toisille.

Ikävintä on se, että Elisa ei halua meitä käytön mukaan meneviä asiakkaita asiakkaiksi.

Palveleeko Elisa vain osakkeenomistajia? Kun oli varaa kolme liittymää käännyttää pois.

“Jos et osta pakettiliittymiä, niin ei meillä tarjouksia oo, pahoittelen kovasti”.

Hetkeen ei tarvitse onneksi käydä Elisan myymälöissä, kun liittymäasiat ovat nyt kunnossa.

Nyt soi E-Force - Beware (Radio Edit).

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5

Palautetta Elisan palveluista.

Kai laitat tasapuolisuuden vuoksi romaanis myös Telia Yhteisöön.

Vielä sitä ei siellä näkynyt.

edit: unohdin, Nyt ei soi mikään.

Rajatumpi valikoima liittymien osalta on loppujen lopuksi kaikille selkeämpi, sen vuoksi kaikkia välimallisia liittymiä ei voida pitää tarjolla vaan koitetaan hakea tuolta ne mille löytyy eniten kysyntää ja käyttöä. Toki aina joukosta tällöin jää ulkopuolelle joitain kohderyhmiä joilla on spesifimmät tarpeet 😕 Ja noista hinnoista sen verran että eipä tuo sinunkaan hintasi kilpailijalla sivuilta löydy vaan asiakaspalvelun kautta 😉

Kiitos liittymäuudistuksesta. Valitsin aikoinaan Tarkka-liittymän juuri siksi, ettei tarvitse maksaa palveluista joita ei käytä. Esim kuluvana vuonna tekstareita olen lähettänyt alle 10 kpl, koska WhatsApp ja Messenger hoitavat asian. Valtaosa puheluista suuntautuu yritysnumeroihin, jotka eivät kuulu paketteihin. Liittymässä tärkein on data ja dataliikennrttä on sitäkin vain vähän eli 1 - 15 Gt/kk ja 100 Mbit/s nopeus on ihan riittävä.

Olen siis vähäiseen marginaaliin kuuluva asiakas, josta Elisa haluaa päästä eroon. Jäänkin mielenkiinnolla odottamaan “tarjousta”  huolettomaan liittymään jossa saan maksaa palveluista joita en tarvitse enkä käytä.

Osallistu keskusteluun