Kysymys

Prepaid ei toimi, puhelut ei onnistu?..

  • 9 May 2014
  • 2 kommenttia
  • 3628 katselukerrat

Moro! Mikähän mahtaa olla, kun viimeisen viikon sisällä prepaid on alkanut tekemään sitä, että minulle soitettaessa/kun minä yritän soittaa, ei onnistu yhdistäminen. Kuuluu vaan muutama piippaus ja näytölle tulee teksi "puhelu katkaistu". Onko hajua mistä johtuu?

Prepaid on ollut tähän asti minulle toimiva, kun ei ole tarvinnut laskuista huolehtia. Mutta nyt kun alkoi tätä tekemään niin pitänee harkita liittymän hommaamista.... Saako prepaidin numeron säilytettyä, jos ottaa liittymän...

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

2 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Hei kahvinaama,

Tervetuloa Palstalle! Tuo ongelma voi johtua verkon ongelmista, jolloin sama häiriö ilmenisi alueella muillakin Saunalahden liittymillä, tai sitten päätelaitteen viasta. Jos mahdollista, kannattaa kokeilla sim-korttia toisessa puhelimessa ja tarkkailla, ilmeenkö siinä samanlaisia häiriöitä.

Häiriökartta: http://elisa.fi/asiakaspalvelu/hairiokartta/

Prepaid-numeroa ei voi siirtää laskutusliittymäksi, vaan uudelle laskutusliittymälle tulisi uusi numero.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +21
Eihän liitymäsi voimassaoloaika ole päättynyt?

Vaikka tilillä olisi saldoa, Saunalahti Prepaid-liittymää täytyy silti ladata vähintään 12 kk välein, jotta se pysyisi voimassa. Käyttöönoton jälkeen ensimmäinen lataus tulee tehdä jo 3 kk kuluessa käyttöönotosta.

Kannattaa tarkistaa liittymän voimassaoloaika joko tekemällä pyyntö näppäilemällä *100# ja luuri auki tai lähettämällä tekstiviesti TILI numeroon 18258.

Puheluyrityksen päättyminen piippauksiin voi johtua huonosta kuuluvuudesta tai rikkinäisestä puhelimesta. 

Jos mahdollista, kokeile SIM-korttiasi toiseen puhelimeen. Naapureilta voisi myös kysellä, onko heillä ongelmia Saunalahden/Elisan liittymien toimivuuden kanssa.

Eihän teille ole tehty ikkunaremonttia äskettäin? Uudet selektiiivilasit eristävät lämmön lisäksi tehokkaasti myös radioaaltoja.