Vastattu

Prepaid-Liittymän aktivointi voimassaolon päätyttyä?

  • 3 kesäkuu 2017
  • 1 kommentti
  • 3196 katselukerrat

Onko mahdollista aktivoida voimassaolon päättymisen jälkeen prepaid liittymää samalla simmillä ja numerolla? Minulla on nk. kotipuhelimena prepaid liittymä. Yleensä siihen vain vastaanotetaan puheluita, ja niinpä viestit liittymän vanhenemisesta menivät ohi. Vai täytyykö lähteä kauppaan hakemaan uutta liittymää?
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi irritus 4 kesäkuu 2017, 10:54

Saunalahti Prepaidissa on varsinaisen voimassaoloajan jälkeen yhden kuukauden vapaajakso, jonka aikana liittymän saa vielä palautettua käyttöön lataamalla.Tämän yhden kuukauden vapaajakson jälkeen liittymä poistuu käytöstä lopullisesti. Numeroa ei ole mahdollista saada enää takaisin käyttöön.Käy Elisan latauspalvelussa https://lataa.elisa.fi/ ja syötä numerosi. Jos palvelu ilmoittaa Syöttämäsi liittymänumero on virheellinen, tarkista ja syötä uudelleen, liittymäsi on poistunut käytöstä lopullisesti.Mikäli liittymä on ollut erittäin pitkään pois käytöstä, numero on saattanut lähteä jo jollekulle toiselle käyttöön, joten sovella latauspalvelun antamaa vastausta harkiten.
Katso alkuperäinen viesti

1 kommentti

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Saunalahti Prepaidissa on varsinaisen voimassaoloajan jälkeen yhden kuukauden vapaajakso, jonka aikana liittymän saa vielä palautettua käyttöön lataamalla.

Tämän yhden kuukauden vapaajakson jälkeen liittymä poistuu käytöstä lopullisesti. Numeroa ei ole mahdollista saada enää takaisin käyttöön.

Käy Elisan latauspalvelussa https://lataa.elisa.fi/ ja syötä numerosi. Jos palvelu ilmoittaa Syöttämäsi liittymänumero on virheellinen, tarkista ja syötä uudelleen, liittymäsi on poistunut käytöstä lopullisesti.

Mikäli liittymä on ollut erittäin pitkään pois käytöstä, numero on saattanut lähteä jo jollekulle toiselle käyttöön, joten sovella latauspalvelun antamaa vastausta harkiten.

Osallistu keskusteluun