Kysymys

Prepaid -liittymän käyttöönotto

  • 17 February 2016
  • 4 kommenttia
  • 1212 katselukerrat

Haluaisin ottaa käyttöön prepaid liittymän varakännykkään. Vaihdoin minikortin puhelimeen ja näppäilin 1234, niin kuin ohjeissa oli, mutta se ilmoittaa, että väärä koodi. Puhelin johon kortin vaihdoin on ollut muussa käytössä ja kokeilin siis mielestäni jo edellistäkin pin -koodia ja se ilmoittaa, että väärä koodi.
Minulla ei ole ollut aiemmin prepaid liittymää. Pitääkö sen numero ilmoittaa johonkin, että sen liittymän voi ottaa käyttöön? Johtuvatko ongelmat tästä?

Täällä taas yksi tyhmä kyselijä.:)

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

4 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Jokaisella SIM-kortilla on PIN-koodinsa. Ei siis vaikuta millään tapaan puhelimessa aiemmin olleiden korttien koodit. Oletko varma, että puhelin pyytää PIN-koodia käynnistyessään, eikä esim. suojakoodia? Uutena ostetussa prepaid-liittymässä PIN-koodi on juuri se, mikä siihen korttikehikkoon on merkitty. Eikä prepaid-liittymän käyttöönotto edellytä mitään muuta, kuin kortin laittamista puhelimeen ja PIN-koodin syöttämisen. Sen jälkeen liittymä on valmis käytettäväksi.

Puhelimen merkistä riippuen, saattaa se pyytää suojakoodia aina käynnistäessä, tai uutta SIM-korttia otettaessa käyttöön. Tämä suojakoodi on siis puhelimen omistajan itsensä asettama, ja se pysyy muuttumattomana, vaikka käyttäisikin eri SIM-kortteja puhelimessa. 
Kiitos yritän uudelleen.
Hei! Nyt se onnistui ja ilman ongelmia, olen kai tehnyt vain näppäilyvirheen. Kyllä sitä voi joskus olla tyhmä. 😃
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
  • ? Loisto juttu, että ratkesi. :)