Kysymys

Prepaid: viimeinen operaatio maksoi 7€

  • 17 joulukuu 2014
  • 8 kommenttia
  • 1272 katselukerrat

  • Keskustelija
  • 8 kommenttia
Prepaid-puhelimeeni tuli juuri teksti, jonka mukaan viimeisin operaationi maksoi 7€ ja liittymän saldon on nyt jotain. Se ei näy vastaanotetuissa tekstiviesteissä vaan katosi kun avasin puhelimen. Viimeisin soittoni oli 19 sekuntia toiseen Saunalahden liittymään Suomessa. En koskaan käytä mitään palvelunumeroita, nettiä tai sähköpostia enkä maksa mitään kännykällä.

Mihin rahani menivät ja millä perusteella?

8 kommenttia

No vähenikö se saldo sen 7e:smileyhuh:
Itseltäni ryöstettiin äsken 6m36s puhelusta 84 senttiä. Alkaakohan Saunalahden serverit sekoilemaan...
Mistäs minä tiedän? 
Minua on myös ryöstetty jo jonkin aikaa liian isojen veloitusten muodossa. Äänestän jaloillani ja ulisemalla täällä (ja muilla) internetin keskustelupalstoilla.
Soitin asiakaspalveluun, siellä ei  muka tiedetä, mihin olen soittanut ja mitä veloitukset ovat. Outo juttu: olen ihan varma, että jos poliisisetä keksisi epäillä minua marijuanagramman ostamisesta, kaikki tiedot olisivat tarjolla, mutta maksavalle asiakkaalle niitä ei kerrota.
Käyttäjätaso 5
Prepaid liittymät ovat ns. anonyymejä ja niiden tietoja ei voida luovuttaa asiakaspalvelusta sen tarkemmin ulos, koska ei voida todentaa mikä liittymä on kenenkin henkilön käytössä Prepaid liittymäthän eivät ole rekisteröity kenenkään nimiin. Eli ulospäin asiakkaille näitä tietoja tuskin saakaan luovuttaa. Se on eria asia näkeekö edes normaali asiakaspalvelu noita puheuita.
Ehkä minun pitää tehdä asiasta rikosilmoitus: firmanne on varastanut minulta 7€. 
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Äkkiseltään kuulosteltuna summa kuulostaa jonkin paketin lataukselta, esimerkiksi Elisa-verkon matkapuhelimiin puhepaketin hinta on 6,90e/30 vuorokautta.

Emme näe tosiaan puheluerittelyä/tapahtumia, mihin prepaidia on käytetty, mutta voidaan yrittää selvittää asiaa, mikäli laitat liittymänumerosi minulle yksityisviestillä. 🙂

Osallistu keskusteluun