Puhelimen kello on 15 sekuntia edellä oikeasta ajasta

  • 23 elokuu 2016
  • 7 kommenttia
  • 308 katselukerrat

  • Uusi OmaYhteisön jäsen
  • 3 kommenttia
Puhelin on Galaxy s4. Olen useampaan kertaan sammuttanut reitittimen sekä puhelimen. Puhelimen kello on viime aikoina ollut 15 s edellä oikeasta ajasta. Sammuttaminen ja uudelleen käynnistys ei ole auttanut, kuten yleensä on tapahtunut. Aikaisemmin siis niin puhelimen kuin tabletinkin kello on näyttänyt oikeaa aikaa.

7 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Onneksi mulla on melkein ajassa :)

Kiitos tuosta Time.is-linkistä! Sieltä sain hyvän vahvistuksen käsitykselleni. Elisan synkronointi ei ilmeisesti pelaa minun kohdallani?
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Mulla on tuon mukaan puhelimen kello 1,5 sekuntia jäljessä ja tietokoneen kello 0,7 sekuntia edellä.
Hei, sakarialanne! Sinulla kellot toimivat hyvin. Hyvin ne toimivat minun Linux Mint koneissakin, mutta Windows 10:ssä oli juuri testatessani kello edellä 4 sekuntia ja useasti tuo Windows heittää enemmänkin, mutta syy on varmaan siinä, että käytän konetta aika harvoin.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Olipas jännä juttu. Tuo aiemmin testaamani kone on Win7 ja nyt kävin katsomassa Win10 konetta (jota ei myöskään käytetä päivittäin) ja siinä kello on 19.3 sekuntia edellä.

Saman nettiliittymän perässä nuo ovat, en kyllä ole katsonut, että mitä ntp-palvelinta käyttävät vai käyttävätkö lainkaan.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Oletuksena Windowsissa on time.nist.gov
1. Tabletti päivittäin -0,2
2. Lumia päivittäin -3,3
3. W10 päivittäin -4,3
4. W7 päivittäin oli tuon +0,3
Ja yhteys Elisa kiinteä laajakaista 3 ja 4. Laajakaistan wifi 1 ja 2.
Kyllä nämä marginaalit minulle riittää.

untamo voisi kokeilla jotain avointa wifiverkkoa kodin ulkopuolella muuttuisiko aika.
Kiitos vaan kaikille! Tuli taas vähän hosuttua ennenaikaisesti. Testasin juuri kolme muuta Android puhelinta ja yhden tabletin, jotka liitin kotiverkkooni. Sammutin sitten laitteet ja käynnistin uudestaan. Kaikissa aika oli kohdallaan! Näyttäisi siis siltä, että vika onkin omassa puhelimessani eikä Elisan verkossa.

Osallistu keskusteluun