Puhelimen netin käytön rajoittaminen

  • 6 tammikuu 2017
  • 3 kommenttia
  • 4396 katselukerrat

Kokemuksia lasten puhelinten netin käytön rajoittamiseen? Tärkein on tietysti että vanhemmat sanovat, että nyt puhelin pois ja kännykät kerätään yön ajaksi pois. Mutta onko saatavilla (operaattorilla tai sovellus) systeemiä, jolla voi aikarajoittaa puhelimen netin käyttöä? Ja toinen kysymys: mitä sovellusta kannattaisi käyttää,jos puhelin katoaa? Puhelimen omaa paikannusta, operaattorin tarjoamaa palvelua vai jotain muuta? Mitä vaihtoehtoja on olemassa?
T. Tumpe Tumpelo

3 kommenttia

Android Device Manager Android-puhelimen katoamista varten:
https://www.google.com/android/devicemanager

iPhonelle Find My iPhone:
https://www.icloud.com/#find
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Kokemuksia lasten puhelinten netin käytön rajoittamiseen? Tärkein on tietysti että vanhemmat sanovat, että nyt puhelin pois ja kännykät kerätään yön ajaksi pois. Mutta onko saatavilla (operaattorilla tai sovellus) systeemiä, jolla voi aikarajoittaa puhelimen netin käyttöä?
T. Tumpe Tumpelo


Kokemusta ei ole, mutta
Google hakuun "screen time parental control android" tai "screen time parental control iPhone"
Käyttäjätaso 2
Olen miettinyt samaa. Luulisi operaattoriakin kiinnostavan vaikkapa mobiiliin OmaElisaan lisätty täppä, jolla liittymien maksaja/hallinoija/mikälie, voisi katkaista mobiilidatan hallinoimistaan liittymistä. Siis kätevästi, ei menemällä OmaElisaan jne. Tämä ominaisuushan mm. vähentäisi liikennettä operaattorin verkossa... mutta ei näytä kiinostavan.

Osallistu keskusteluun