Puhelimeni kuuluvuus on heikko sisätiloissa, mistä apua?

  • 11 tammikuu 2018
  • 3 kommenttia
  • 3281 katselukerrat

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Asiakaspalvelusivuillamme on ohjeita heikon kuuluvuuden parantamiseksi kotona sisätiloissa.

Jos kuuluvuus on aiemmin ollut hyvä, mutta yllättäen muuttunut huonommaksi aiheuttaen puheluiden pätkimistä niin silloin oireet viittaavat mahdolliseen vikaan ja kannattaa olla yhteydessä asiakaspalveluumme tai lähettää yksityisviesti täällä Palstalla tarkan ongelmakuvauksen, osoitteen, paikkakunnan ja puhelinnumeron kera. Soittamalla (paremman kuuluvuuden alueelta) saamme asian heti selvitykseen, yksityisviestein vastauksen saamiseen voi mennä useampia päiviä.Olisiko teillä palstalaisilla asiaan liittyen muita vinkkejä tai kommentteja, joita emme ehkä ole osanneet ottaneet huomioon tiskin tällä puolen? :)

Tämän keskustelun lyhyempi osoite on http://elisa.to/kuuluvuus-sisatiloissa

3 kommenttia

Wifi-puhelu auttaa monessa tapauksessa kuuluvuus ongelmiin, mutta ominaisuus vaatii tuetun puhelimen ja Elisa saunalahti 4g puheliittymän.
Lisätietoja linkistä: https://elisa.fi/wifipuhelu/

Ominaisuutta ei voi kuitenkaan käyttää hätäpuheluiden soittamiseen, kuten käyttöehdoissa todetaan.
"Käytettäessä Palvelua wlan-verkon kautta puhelimella ei voi soittaa hätäpuheluita. Palvelu on
kytkettävä pois päältä hätäpuheluiden soittamiseksi, jolloin hätäpuhelu soitetaan
matkaviestinverkossa." Lähde Elisa WiFi-puhelu -palvelun käyttöehdot ja hinnoittelu 1.7.2016.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
DNA toimii huonosti Laajasalossa.

2G, EDGE USEIN, parvekkeelle pitää mennä jos haluaa varman 3G:n. 4G toimii kun siltä tuntuu. Minä olin yhteydessä asiakaspalveluun ja siellä ehdotettiin Wifi-puheluita! Minä sanoin DNA:lle, että montako kertaa olen yrittänyt sanoa, ettei ne toimi Xiaomi Mi A1... VoLTE kanssa turha toive, Xiaomi syyttää DNA:ta, DNA syyttää Xiaomia kun ei palvelut toimi... Ratkaisuksi heitti, vaihda sitten pouhelin?? Siis minä ostin DNA:lta pouhelimen, minkä ne suosittelee alle vuodessa vaihtamaan ? Ei kyllä ole tätä päivää ja tukiasemia kuulemma "valtavasti".

Samalla DNA mainostaa liittymien sivuilla että kaikkiin liittymiin kuuluu Wifi-puhelut! Sanomatta jää että ne kuuluvat ehkä kaikkiin liittymiin, muttei kaikkiin puhelimiin!

Liittymät Elisalle, Elisa toimii Laajasalossa 24/7!

Kaverini on jo tyytyväinen, kun vaihtoi vihdoin määräajan umpeutumiseen. Ei todellakaan jäänyt kalliimmalla tarjoushinnalla DNA:lle määräajalla kun ei verkot toimi. Minulla vielä tammikuuhun. Kyllä vaihtuu vielä, kyllästynyt DNA:n peittoon Helsingissä itäisillä alueilla.

Nyt soi Freaqminders - Your Love (Extended Mix).
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Nyt ei enää tipu E ja 3G ... 4G kaiken aikaa Laajasalossa. Lähes täydellistä. Telian työliittymä kuitenkin tarjoaa Elisan tasoiset kentät eli täydet palkit. No DNA ei sentään tippuile enää... KANNATTI valittaa DNA Asiakaspalveluun...

Muokkaus: saman tien tippui H+ kun kehuin. Noh tammikuussa numero Elisalle....... Miksiköhän ?

Nyt soi Rockerman - The Sun Will Shine For You (Radio Edit).

Osallistu keskusteluun