Vastattu

Puhelu epäonistui ilmoitus soittaessa

  • 15 February 2017
  • 1 kommentti
  • 1213 katselukerrat

  • Tiedonhaluinen
  • 0 kommenttia
Puhelu epäonnistui ilmoitus, kun koitan soittaa. Viestit ei myöskään lähde. Olen sammuttanut puhelimen, käynnistäessä ei kysy SIM-koodia lainkaan? Normaalisti kysyy sitä käynnistyksen jälkeen.
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi LeonM 15 February 2017, 09:15

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

1 kommentti

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Hmm. Näkyykö puhelimesi näytöllä tieto siitä, että laite olisi edes päässyt verkkoon. Näytön ylälaidassa pitäisi lukea operaattorisi nimi ja näkyä niitä kuuluisia palkkeja. Pääsit jollakin laitteella kuitenkin verkkoon, joten voisit tarkistaa Elisan sivuilta, onko käyttöpaikassasi mahdollisesti päällä jonkinlainen vikatilanne: https://elisa.fi/asiakaspalvelu/aihe/vikatilanteet/ohje/hairiotilanteet/

Toisaalta laitteen tulisi kysyä SIM-kortin PIN-koodia, ellei kyselyä ole erikseen laitettu pois päältä. Tuo kysymättömyys saattaa viitata myös siihen, ettei laitteesi tunnistanut SIM-korttia lainkaan. Laite ei pääse matkapuhelinverkkoon ilman SIM-korttia (nykytilanne). Siinä tapauksessa ottaisin kortin hetkeksi pois laitteesta ja pyyhkisin kosketuspinnat kankaalla, ja laittaisin SIM-kortin takaisin laitteeseen. Voi se korttikin joskus hajota ihan itsestään.