Vastattu

Puhelujen tarkat tiedot?

  • 31 toukokuu 2017
  • 4 kommenttia
  • 2851 katselukerrat

  • Uusi OmaYhteisön jäsen
  • 0 kommenttia
Hei, onko tietoa mistä voisi saada selville puhelujen tarkat lokitiedot eli että mihin on soittanut, milloin, kestot jne?
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Dj_God 31 toukokuu 2017, 23:49

OmaElisasta saa tarkat puhelutiedot. Joskaan numerot eivät ole täysellisiä.
Katso alkuperäinen viesti

4 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
OmaElisasta saa tarkat puhelutiedot. Joskaan numerot eivät ole täysellisiä.
Puhelimen omasta lokistakin voi katsella, jos sitä ei ole nollannut, näkee numerotkin täydellisenä.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Ikävä kyllä monet puhelimet tyhjentävät lokia automaattisesti vanhemmasta päästä, joten puhelimen lokin katsominen voi vetää vesiperän.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Alla kirjoittamani kommentti käsittelee jälkilaskutettavia liittymätyyppejä, enkä ota tässä kantaa prepaid-liittymätyyppien yhteyskohtaiseen erittelyyn.

Liittymän omistaja voi tilata operaattorilta veloituksettoman täydellisen yhteyskohtaisen puheluerittelyn, joka toimitetaan liittymänomistajalle postitse. Veloitukseton erittely pohjautuu lakiin, eikä operaattori voi siitä kieltäytyä. Jätin muinoin ideapajaan ehdotuksen sähköisesti toimitettavasta versiosta, muttei se näytä ottaneen tuulta alleen.

Ottakaa huomioon, ettei kyseessä ole laskuerittely, vaikka siihen tulostuisikin laskunomaisia osia. Lain mukaan veloitukseton on nimenomaisesti täydellinen puheluerittely.

Olen tilannut täydellisen erittelyn muutaman kerran ja jättänyt muistaakseni pyynnön oma.saunalahden viestijärjestelmän välityksellä. Operaattorin edustaja on saattanut tämän jälkeen soittaa minulle tarkentavien kysymysten merkeissä. Täydellinen yhteyskohtainen erittely on lopulta toimitettu postitse kotiini.

Lue alta reunaehdot, milloin täydellistä erittelyä ei voi saada. Käyttäjän "Pekka1" esittämä hinnoittelu yksittäin tilatusta puheluerittelystä ei pidä paikkaansa, vaan se on maksuton asiakkaalle. Operaattori on itse päättänyt, että postitse toimitettava erittely on tietosuojan kannalta turvallisin. Toisin sanoen laskutusjärjestelmää tai elisan verkkoasiointia ei ole rakennettu täydellisiä numeroita näyttäväksi, vaan tämä vaatii käsin suoritettavia toimintoja.

https://palsta.elisa.fi/muu-keskustelu-29/taydellinen-puheluerittely-70188

Ehdotukseni ideapajassa: https://palsta.elisa.fi/ideapaja-57/taydellinen-puheluerittely-pyynnosta-omasaunalahteen-288780

Laki (Tietoyhteiskuntakaari 134 §): http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/2014/20140917

Osallistu keskusteluun