Puhelulokit, tekstiviestit ja MMS:t talteen

  • 30 marraskuu 2018
  • 3 kommenttia
  • 1271 katselukerrat

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki
Tässäpä vinkkiä jos haluat säilyttää puhelulokit, tekstarit ja MMS:t.
Android-kapuloihin saa parikin kätevää ja ilmaista appsia eli SMS to Text sekä SMS Backup & Restore. Ensin mainittu tosin säilöö vain pelkät tekstarit tekstimuodossa vaikkapa muistikortille mutta jälkimmäinen säilöö puhelulokit, tekstarit ja MMS:t ja ne säilötään muistikortin lisäksi vaikkapa Google Driveen tai vaikka omaan sähköpostiin. Se tallentaa ne XML-tiedostona jonka saa auki tietokoneella.

iPhonessa tekstarit saa talteen esim. tietokoneelle ladattavassa iMazing-ohjelmalla, joka toimii myös PC:ssä, iPhone pitää tosin kytkeä koneeseen.

3 kommenttia

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki
Päivitetäänpä tätä sen verran että SMS to Text on poistunut Googlen Play-kaupasta mutta SMS Backup & Restore (tekijänä SyncTech Pty Ltd) on edelleen saatavana, siitä on myös maksullinen Pro-versio mutta ilmaisella pärjää loistavasti.
Sen verran myös lisäystä aloitusviestiin että XML-tiedostot saa auki webselaimella, muista myös tallentaa samaan kansioon sekä xml että xsl päätteiset tiedostot.

Koska varmaan aika moni tuskailee miten saisi viestit säilytettyä esim. puhelimen vaihdon yhteydessä tai muusta syystä, olisi hyvä jos ylläpito kiinnittäisi tämän ketjun.
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
Hienoa että tällaisilla vinkeillä tulit pelastamaan monen elämää tänne! Laitoin nyt ainakin hetkeksi aikaa stickyksi että vakiporukka täällä tämän bongaa, myöhemmin poistellaan ja löytyy sitten vain haun kautta. Olitkin hyvät avainsanat jo pistellyt valmiiksi 🙂
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki
Kiitos Ihaa-na! 🙂

Osallistu keskusteluun