Vastattu

puheluneston poisto kännykästä.

  • 27 November 2014
  • 6 kommenttia
  • 6266 katselukerrat

tuli outo ongelma. jotenkin on saatu räplättyä miehen puhelimeen puheluiden estot, saapuville ja lähteville puheluille. nyt sitten en milään saa sitä estoa pois. Joku ihmeellinen salasana pitäisi olla. kuka tietäisi?
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi vähätekniikka 4 December 2014, 21:58

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

6 kommenttia

Käyttäjätaso 3
Hei
  • ,

    tervetuloa Palstalle! :)

    En nyt äkkiseltään löytänyt kyllä mitään ohjetta kuinka tuollaisen ongelman saa poistettua. :smileyembarrased: Mitä koodia laitteesi tällä hetkellä pyytää? PUK1 -koodin saat OmaSaunalahti-palvelusta ja PUK2- koodin soittamalla asiakaspalveluumme. Huomioithan, että koodit luovutetaan vain liittymän omistajalle.
  • Tällainen tieto löytyi:

    Voit rajoittaa laitteella soitettavia puheluja tai laitteeseen vastaanotettavia puheluja (verkkopalvelu). Jotta voit muuttaa asetuksia, tarvitset palveluntarjoajalta saatavan puhelunestosalasanan. Puhelunesto koskee kaikenlaisia puhelutyyppejä.

    Tarkoitetaanko tässä samoja estoja , joita hallitaan  OmaElisassa tai Oma Saunalahdessa?

    Estot voisi varmaan sitten poistaa myös sieltä.
    Käyttäjätaso 6
    Kunniamerkki +3
    antero kirjoitti:
    Tarkoitetaanko tässä samoja estoja , joita hallitaan  OmaElisassa tai Oma Saunalahdessa?

    Ei. Palvelu aktivoidaan erikseen operaattorin toimesta. Aktivoinnin yhteydessä liittymän käyttäjä saa nelinumeroisen koodin, jolla halutut estot aktivoidaan ja poistetaan. Ko. toiminnot tehdään suoraan puhelimesta.

    Nykyisin taitaa olla aika vähällä käytöllä erilaisten pakettiliittymien ja saatavilla olevien muiden estojen takia mutta kyseistä palvelua voi käyttää esimerkiksi tilanteessa, jossa yritys antaa työntekijänsä käyttöön puhelimen/liittymän, jolla on tarkoitus vain vastaanottaa työpuheluita. Tässä tapauksessa kaikki lähtevät puhelut olisivat estetty.
    Elisalta löytyikin tämä:

    Oma esto

    Voit tilata Elisan liittymääsi lisämaksullisen Oma eston, jolla hallinnoit itse lähtevien ja tulevien puhelujen estoja. Oma esto sisältää 5 erilaista esto-oikeutta, joita hallinnoit  henkilökohtaisen tunnuslukusi avulla. Voit hallinnoida esto-oikeuksia myös palvelukohtaisesti.
    Asia on jo kunnossa. Vika oli jossain muussa, ei siinä mitään estoa päällä ollutkaan.sivunäppäimistä oli painettu ääni hiljaiseksi.
    Käyttäjätaso 6
    Kunniamerkki +3
  • Hyvä homma, että on kunnossa! 🙂