Kysymys

Puhelut joskus suoraan vastaajaan..

  • 6 elokuu 2008
  • 3 kommenttia
  • 5126 katselukerrat

Eli eli, ongelmana on että vaikka puhelin näyttää täysiä kenttiä niin joskus tulevat puhelut ohjautuu suoraan vastaajaan siis niin ettei puhelin soi kertaakaan, sitten tulee vastaajasta viesti.. Nyt puhelin Nokia 2760 mutta sama ongelma myös LG.llä. Eli ei näyttäis puhelimesta johtuvan. Onko muilla tälläisiä ongelmia, tapahtuu ehkä pari kertaa viikossa.

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

3 kommenttia

Minulla on samaa ongelmaa. Puhelin ei ole oikeasti yhteydessä verkkoon, vaikka kenttää näyttäisi olevan. Sisään tulevat puhelut ja tekstarit eivät tule perille.

Aiemmin minulla oli Nokia E70, ja arvelin ongelman johtuvan puhelimesta. Nyt minulla on HTC Diamond, ja sama ongelma näyttää jatkuvan.

Puhelimen uudelleenkäynnistys (tai käynti lentoprofiilissa) auttaa. Ongelmaa on ilmennyt usealla paikkakunnalla.

Saunalahti, missä on vika?
Sama vika, paitsi kun on multi-sim niin puhelu ei mene vastaajaan, vaan puhelu ei tule ollenkaan pääliittymässä olevaan E90 luuriin, mutta tulee muihin luureihin.
Joskus korjautuu itsestään ilman uudelleen käynnistämistä, ei muuten paljon uskalla pelkkää pääliiittymän
puhelinta ottaa matkaan ilman toista luuria ::)
Käyttäjätaso 1
Saunalahden vastaajahan on ihan täysi vitsi. Itselläni vastaaja on tehty kaksi kertaa uudestaan eli kolmas vastaajanumero menossa. Sain aspasta tiedon, ettei multi-SIM:n kanssa saa tehdä muita soitonsiirtoja kuin viiveellä (eli ei jos ei vastaa yms. siirtoja). Tästähän ei tietenkään ole missään mainittu...