Vastattu

puk-koodi

  • 14 elokuu 2016
  • 7 kommenttia
  • 708 katselukerrat

puhelin pyytää puk-koodia. löysin omaelisa-sivuilta niitä 2 kpl. kumpikaan ei toimi. missä vika?
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Piampi 14 elokuu 2016, 12:00

OmaElisassa on näkyvissä jokaisen omat PUK1- ja PUK2-koodit. Niillä on siis eroa ja puhelin pyytää aina vain jompaa kumpaa.Jos sinulla on useampi liittymä Elisalta/Saunalahdelta, niin olethan tarkastanut sieltä OmaElisan sivun vasemmasta reunasta, että sinulla on nimenomaan sen liittymän tiedot auki, johonka tarvitset myös sitä PUK-koodia nyt? Jokaisella liittymällä on omat koodinsa, vaikka ne olisivatkin yhden ja saman henkilön omistuksessa.
Katso alkuperäinen viesti

7 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
OmaElisassa on näkyvissä jokaisen omat PUK1- ja PUK2-koodit. Niillä on siis eroa ja puhelin pyytää aina vain jompaa kumpaa.

Jos sinulla on useampi liittymä Elisalta/Saunalahdelta, niin olethan tarkastanut sieltä OmaElisan sivun vasemmasta reunasta, että sinulla on nimenomaan sen liittymän tiedot auki, johonka tarvitset myös sitä PUK-koodia nyt? Jokaisella liittymällä on omat koodinsa, vaikka ne olisivatkin yhden ja saman henkilön omistuksessa.
Puhelimessa lukee: SIM-kortti on estetty. Pyydä PUK-koodi matkapuhelinoperaattoriltasi. Ei mainintaa 1 tai 2.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Jos kumpikaan PUK-koodi ei Piampin ohjeistuksesta huolimatta pelaa niin kannattaa olla puhelimitse yhteydessä asiakaspalveluun koodien tarkistamiseksi. Muulla tavoin paitsi MYÖS* myymälässä poikkeamalla niitä ei voi tarkistella ikävä kyllä. Yleensä puhelimet ilmoittavat, että SIM-kortti lukittu, mutta ehkä tuossa joku puhelinvalmistajan käännösvariaatio.

* lisäilty jälkikäteen
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
..kannattaa olla puhelimitse yhteydessä asiakaspalveluun koodien tarkistamiseksi. Muulla tavoin paitsi myymälässä poikkeamalla niitä ei voi tarkistella ikävä kyllä.

Jokseenkin kyseenalainen neuvo ohjata aloittaja soittamaan aspaan, jotta voidaan "tarkistella koodit", kun jo seuraavassa lauseessasi kerrot, ettei koodeja kuitenkaan voi puhelimitse "tarkistella"..:?
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Puhelimessa tai myymälässä voidaan tarkistella. Viikonlopun jälkeinen oikosulku ymmärrettävän tekstin kirjoituksessa. Sori Piampi! 😉
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Viikonlopun jälkeinen oikosulku ymmärrettävän tekstin kirjoituksessa. Sori Piampi! ;)

Ei huolta! Mä kyllä selviän tästä, vaikka tunnetusti mulla nämä tällaiset meneekin aika herkästi aina tunteisiin 🙂
Asia selvisi vasta liikkeessä. Antoivat siellä uudet Pukit. Ei mitään selityksiä, miksi vanha ei skulannut. Muutenkin rassaa, kun nämä elisan sivutkin on niin takkuiset.

Osallistu keskusteluun