Rajoitettu 4G liittymä


Eikö teiltä saa muuta kuin kalliita rajoittamattomia 4G liittymiä?

Kaikki eivät tarvitse paljoa datasiirtoa kuukaudessa, mutta kuitenkin tarvitsevat nopeamman liittymän jotta videot toimivat.

Esim. Moimobiili tarjoaa 4GB tiedonsiirtoa 100Mbit teoreettisella max nopeudella vain 6e/kk.

Onko teille tulossa mitään vastaavaa valikoimaanne?

10 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Paljonko meinasit videoita katsella 4 gt datapaketilla? Ja mobiilidata on Suomessa maailman halvinta, ilman rajoituksia.
Ihan satunnaisesti, harvemmin tarvitsee puhelimella katsoa, mutta joskus kuitenkin voisi. Ja on sillä ainoalla kohtuuhintaisella netillä (elisan valikoimasta) eli 256kbit/s aika tuskaista surffaillakin.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Olisiko Saunalahti Prepaid sopiva? 1.6.2015 lähtien käyttöönotetuilla korteilla vuorokausikatto 0,99 €/käyttöpäivä, nopeus 4G-verkossa enintään 100 M.

Numero menee tosin vaihtoon, ellet hanki tupla-sim puhelinta.
On tuo prepaid ainakin kokeilemisen arvoinen vaikkei täysin sitä mitä haen
Käyttäjätaso 7
Olisiko Saunalahti Prepaid sopiva? 1.6.2015 lähtien käyttöönotetuilla korteilla vuorokausikatto 0,99 €/käyttöpäivä

Eli 30 e/kk? Heh. Aloittaja katsoo videoita vain satunnaisesti, mutta hänellä saattaa olla kuitenkin muuta netin käyttöä joka ikinen päivä.

Jos olisi vain mobiilinetistä kyse, suosittelisin DNA:n dataprepaidia. Alle 10 Gt käyttömäärällä hinta jää 10 euroon/kk, ja vielä halvemmalla pääsee jos datankäyttö jää alle 3,3 gigan.
Niin ajattelin asian niin että käyttäisin edelleen päivittäiseen surffaukseen 256kbit/s liittymääni ja prepaidia käyttäisin muutaman kerran kuukaudessa videoihin. Kotona Mulla on wlan niin mobiilinetin varassa olen vain kun lähden kaupungille tai matkoille. Ja Mulla on tuplasim puhelin (oneplus 3)
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Ei ole näillä näkymin laskutettavien liittymien valikoimaan tulossa tällaista, mutta pidetään korvan takana. 🙂
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Sone-alkuiselta operaattorilta saa 21M/21M 4G-liittymän 2 Gt siirrolla 4.90 € kk. Puheliittymä. Ylimenevästä datasta tosin lähtee kova lasku - 0.69 € päivä. Androidissa voi onneksi datan pistää poikki tiedonsiirtohallinnassa. Kannattaa kuitenkin olla reilusti alempi raja, koska Android laskee datankulutuksen eri tavalla. Itse sain 1.8 Gt kun operaattorin päässä lukema oli jo 2 Gt.
Joo Soneraan päädyin mutta näin alkuun ihan Prepaidiin. Data sentin megalta mutta korkeintaan 99 senttiä päivältä. Eli tarkoitus olisi kokeilla näin alkuun käyttää rinnakkain Saunalahden mulle 2e/kk maksavaa liittymää jonka netillä hoituisi kyllä sähköpostien luku ja kevyt surffailu, ja tarvittaessa vaihtaa Soneran nopeampaan nettiin. Tästä olisi ainakin se etu, että tarvittaessahan sitä Soneran nettiä voisi käyttää vaikka 10 gigaa päivässä eurolla ja muut kuukauden päivät pärjäisi hitaalla netillä. Aika näyttää miten tämä ratkaisu toimii. Ja ylipäänsä miten Oneplus 3:n tuplasim tuki toimii, pystyykö tarvittaessa kätevästi vaihtamaan netin Soneraksi, ja mahdolliset saapuvat puhelut tulisivat kuitenkin läpi myös Elisan numeroon.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Joo ja GlobEtel niminen operaattori tarjoaa 4M/4M rajatonta 4G-nettiä alle kuuden euron joten sitäkin kannattaa harkita. Käyttää Soneran tiedonsiirtoverkkoa.

Osallistu keskusteluun