Kysymys

Reilu lataus VS Reilu 3G lataus ?

 • 1 heinäkuu 2015
 • 3 kommenttia
 • 896 katselukerrat

Käyttäjätaso 4
 • Aktiivinen keskustelija
 • 67 kommenttia
Mitä eroa on Reilu (Lataus) ja Reilu 3G (Lataus) liittymillä?

Ainakin lisätiedoista ei ole mitään hyötyä ja saunalahden "Lataus" liittymät sivulla ei ole Reilu 3G liittymää ollenkaan ja Reilu (lataus) on myös erihintainen.

Joten voisiko joku kertoa, mikä tuohon 9,9€ Reilu (Lataus) hintaan kuuluu? Dataa? Puheluita? Entäs Reilu 3G (Lataus)? Ja miksi hinnat ovat eri kuin saunalahden sivuilla?

Kuvakaappaus9.png

3 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Reilu (9,90/kk) pitää sisällään 2M-netin ja Reilu 3G (13,90/kk) puolestaan 21M-netin. Mitään muuta ne eivät sitten sisälläkään, vaan sen päälle valitaan halutessaan puhe- ja tekstiviestipaketit.

Ihan samaa kohtaa joskus jumitin itse OmaSaunalahdessa. Jouduin toiselle välilehdelle avaamaan erikseen Saunalahden sivuilta 'liittymät'-sivun, kun liittymää päivittäessäni ei OmaSaunalahden sivu tarjonnut mitään muuta kuin epämääräisiä liittymien nimiä. Ja aivan kuten mainitsitkin, niin lisätiedot ovat identtiset näillä liittymillä. Vain hinnasta löytyy ero. Todella epäselväksi ja vaikeaselkoiseksi tehty/jätetty tuo osio OnaSaunalahdessa. Liekö sitten tarkoituksella, että ihmiset ottaisivat epähuomioissaan kalliimpia liittymiä..
Kunniamerkki +3
 • ? Lisätietoja Latausliittymistä löytyy osoitteesta https://kauppa.saunalahti.fi/#!/puheliittymat/latausliittymat

  Kuten tuossa jo käytiinkin läpi, on näiden kahden ero liittymän mobiililaajakaistan nopeudessa. Liittymiin tulee valita vielä lisäksi haluamansa kokoiset puhe- ja viestipaketit. 🙂
 • Käyttäjätaso 7
  Kunniamerkki +5
  Otettava huomioon vielä, että nämä puhe- ja viestipaketit ovat nykyisin maksullisia eli kannattaa katsoa olisiko Norppa-liittymä sittenkin halvempi, jos puhemäärä on vähäinen.

  Osallistu keskusteluun