Vastattu

Salainen numero näkyväksi vain kontaktilistassa oleville

  • 22 March 2018
  • 2 kommenttia
  • 5273 katselukerrat

Hei!

Minulla on salainen numero, ja haluaisin, että se näkyisi soitettaessa vain kontaktilistassani oleville. Jos Oma Elisan kautta laittaa, niin optiot ovat vain kokonaan näkyvissä tai kokonaan pois. Onko joku näppäinyhdistelmä, jolla sen numeron saisi näkyviin vain esim. kavereille? Puhelin on Nokia 6 ja käyttöjärjestelmä Android 8.0.0.
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi irritus 23 March 2018, 07:06

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

2 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +26
Jos kavereillasi on numerosi tallennettuna, pitäisi heidän nähdä, kuka soittaa. Siitäkin huolimatta, että numero on asetettu salaiseksi OmaElisan kautta. Salainen numero tarkoittaa sitä, että sinun yhteystiedot ja/tai nimi ei näy numerohaussa.

Jos puhelimesta on estetty numeron näyttö soitettaessa, voi tämä muuttaa tilannetta.

Itselläni on myös salainen numero (asetettu OmaElisan kautta) ja numeron näyttö puhelimessa päällä. Kyllä kaikki kaverit, tuttavat, sukulaiset yms, joilla on numeroni tallennettuna puhelimeensa, näkevät minun soittavan.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +21
Tee näin:

  • Oma Elisassa ruksi estä puhelinnumeron näyttäminen puhelun vastaanottajalle ei saa olla päällä. Mikäli täällä on ruksi, se ohittaa kaikki puhelimessa tehdyt asetukset.
  • Etsi puhelimen asetusvalikoista, mahdollisesti sim-kortin asetuksista, optio numeron näyttämiselle. Kytke se asentoon ei näytetä.
  • Lisää haluamiisi yhteystietoihin puhelinnumeron alkuun etuliite *31#. Tämä ohittaa puhelimen valikossa olevan asetuksen.

Huomioi, että etuliitteet saattavat estää teksti- ja multimediaviestien lähettämisen.

Mikäli juuri sinun puhelimessasi viestien lähetys ei onnistu, joudut tallentamaan numerot kahteen kertaan. Tallenna etuliitteellinen muoto soittamista varten ja pelkkä numero viestejä varten.

Etuliitteitä voi käyttää myös näppäiltäessä numero puhelimeen.

*31# etuliite näyttää numeron
#31# etuliite piilottaa numeron