Vastattu

Saunalahden huono kuuluvuus

  • 8 maaliskuu 2014
  • 27 kommenttia
  • 6361 katselukerrat

Käyttäjätaso 1
  • Neuvonantaja
  • 71 kommenttia
Vaihdoin juuri kaksi liittymäää Saunalahdelle, toinen Soneralta ja toinen DNAlta (Lumia). Yllätyksekseni kuuluvuus sisällä omakotitalossa on todella huono. Vastaavia ongelmia ei ollut vanhoilla liittymillä, jopilla yleensä kentän voimakkuus oli täydet viisi tolppaa. Samanlaisia ongelmia on ollut tyttärelläni (iPhone) hänen käydessään kotona. Tyypillisesti kentän voimakkuus on yksi tai kaksi tolppaa, ajoittaion se häviää kokonaan.

Mitä tälle pitäisi tehdä ja minne valittaa? OmaSaunalahti-sivulta en löytänyt sopivaa yhteystietoa.
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Anonymous 8 maaliskuu 2014, 12:54

Ainakin minulla on Oma Saunalahdessa Viestit asiakaspalvelulle viestien valikossa  Aihealue HäiriöilmoituAihe  Kuuluvuustoive ja katveilmoitus

Aiemmin oli  täälläkin

Ilmoita toimintahäiriöstä
tämä:

Kuuluvuustoive ja katveilmoitus

Mutta sekin on ilmeisesti siivottu syrjään.:(
Katso alkuperäinen viesti

27 kommenttia

Käyttäjätaso 3
Joo, onneksi ei ole vakituinen käyttöpaikka ja tuskin täälläpäin on yhtään Sauniksen asiakasta kun verkko on tätä luokkaa .
Käyttäjätaso 5
Zoom kirjoitti:
Joo, onneksi ei ole vakituinen käyttöpaikka ja tuskin täälläpäin on yhtään Sauniksen asiakasta kun verkko on tätä luokkaa .

Miksi rakentaa verkkoa sinne missä ei ole asiakkaita, tai on hyvin vähän?

Sonera rakentaa, koska sillä on yleispalveluvelvoite lapissa. Mutta miksi muiden pitäisi rakentaa.. ei ainakaan kaupallisin perustein mitään järkeä. Elisalla ja DNA:llakin on kyllä lapissa verkkoa siellä missä turistit liikkuvat, mutta tosiaan en näe mitään syytä miksi rakentaa verkkoa joka puolelle lappia jos ei ole pakko.

Osallistu keskusteluun